Cum arată soția lui Cătălin Moroșanu? Sunt împreună de 17 ani și au împreună o fetiță de 8 ani

Publicat pe

Cătălin Moroșanu continuă să surprindă. Este un luptător de temut, dar mai ales cu soț exemplar. Nu mulți știu ce soție frumoasă are acasă actualul concurent de la Ferma, emisiune difuzată la Pro TV. Formează împreună un cuplu model!

Cătălin Moroșanu ocupă acum postul de fermier-șef la Ferma, de la Pro TV. Are și câteva colege preferate, printre care Brigitte Năstase și Ioana Filimon, Miss România 2016. Ba chiar le-a permis să îl maseze pe spate. Culmea, acasă îl așteaptă o soțâie extraordinar de frumoasă, cu trăsături inedite și trasă parcă prin inel.

Georgiana îl iubește nebunește pe Cătălin, i-a dăruit o fetiță deosebită și îl susține întotdeauna. Recent, sportivul a făcut dezăluiri despre relația lor.

„ Avem 17 ani de relație. Vă dați seama? O viață de om. Avem o fetiță de 8 ani. A făcut multe pentru mine, este un echilibru în viața mea și m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunată, nu aș renunța niciodată la ea', le-a mărturisit Moroșanu colegilor din Ferma.

Cătălin și Georgiana Moroșanu au căsnicie de frumoasă și niciodată nu au lăsat problemele personale să îi afecteze sau să le schimbe sentimentele. Recent, sportivul i-a transmis un mesaj emoționat soției lui.

Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soția lui

„ Avem 17 ani de relație. Vă dați seama? O viață de om. Avem o fetiță de 8 ani. A făcut multe pentru mine, este un echilibru în viața mea și m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunată, nu aș renunța niciodată la ea', le-a mărturisit Moroșanu colegilor din Ferma. Cătălin și Georgiana Moroșanu au căsnicie de frumoasă și niciodată nu au lăsat problemele personale să îi afecteze sau să le schimbe sentimentele. Recent, sportivul i-a transmis un mesaj emoționat soției lui. „Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani.

Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou. Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine.

Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!', a scris Moroșanu pe Facebook, la începutul anului acesta.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter