Cum arată soțul Aspirinei, din Las Fierbinți. Mirela Oprișor e căsătorită cu cel care a creat serialul de la PRO TV

Publicat pe

Aspririna din Las Fierbinți este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serial. Mirela Oprișor este căsătorită și are o fetiță. Puțini știu însă cine este și cu ce se ocupă soțul ei, Mimi Brănescu, regizor și actor. Cei doi se înțeleg de minune și au învățat, de-a lungul timpului secretul unei căsnicii aproape perfecte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mimi Brănescu este scenaristul Las Fierbinți și consideră că personajele sale nu reprezintă o majoritate reală, în ciuda părerii generale conform căreia personajele serialului reprezintă realitatea din România.

Mirela și Mimi Brănescu  s-au cunoscut în facultate și deși la un moment dat, cei doi au mers pe drumuri diferite, în cele din urmă, s-au reîntâlnit și s-au căsătorit. Au împreună o fetiță și o căsnicie așa cum și-au dorit. La un moment dat, Mirela a povestit care este secretul unei relații de durată.

„Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem.

Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal, dar eu efectiv nu știu cum e altfel și atunci nu am termen de comparație. Nu pot să-ți spun cum ar fi dacă. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine', declara Mirela Oprisor, scrie unica.ro.

Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva.

De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!', a mai declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat pentru Revista Psychologies.

Cum arată soțul Aspirinei, din Las Fierbinți. Mirela Oprișor e căsătorită cu cel care a creat serialul de la PRO TVCum arată soțul Aspirinei, din Las Fierbinți. Mirela Oprișor e căsătorită cu cel care a creat serialul de la PRO TV

„Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie.


 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă