Cum arată Suri Cruise la 10 ani

Publicat pe

Suri, fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes, a împlinit 10 ani, vârstă pe care a sărbătorit-o printr-o petrecere, dar şi o plimbare alături de mama ei.

 

Katie i-a organizat o petrecere la care Suri i-a avut alături pe bunicii din partea mamei, dar şi pe prietenele sale, Tom Cruise, tatăl său, fiind absent de data aceasta. Invitaţii au mâncat hamurgeri şi cupcakes şi toată lumea s-a distrat de minune.

 

Cea care în trecut a fost cel mai fotografiat copil a crescut, devenind o adevărată domnişoară. Suri şi-a petrecut copilăria între New York şi Los Angeles, aflându-se mereu în vizorul paparazzilor, însă astăzi pare că lucrurile s-au aşezat în ceea ce o priveşte.

 

Dupa divorţul părinţilor săi, Suri creşte alături de mama ei la New York, locuind într-un penthouse din cartierul Chelsea.

 

Katie îsi doreşte ca Suri să aibă o copilărie normală, cele două fiind văzute plimbându-se adesea prin Central Park, vizitând MOMA sau circulând cu metroul.

 

În ciuda acestor dorinţe ale lui Katie Holmes, Suri nu este un copil ca oricare altul. Urmează cursurile unei şcoli de top, Avenues School, pentru care părinţii plătesc o sumă foarte mare, studiază dansul şi chitara.

 

Foto: Northfoto

 

Cum arată Suri Cruise la 10 aniCum arată Suri Cruise la 10 ani

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter