Cum arată vila de lux a Anamariei Prodan, din Abu Dhabi. Are vedere la mare și a costat câteva sute de mii de euro!

Publicat pe

Anamaria Prodan a deschis ușa casei sale din Abu Dhabi. De mult timp a dezăluit că are mai multe locuințe în afara României, pe une dintre ele le și închiriază. Vila aceasta este situată într-o locație exclusivistă. 

A muncit, a făcut contracte avantajoase, a moștenit o avere impresionantă și așa a reușit să aibă multe proprietăți nu doar în România. Anamaria Prodan deține o vilă de lux în Adu Dhabi, un apartament în Dubai, apartamente în America și mai multe case și terenuri în România.

Iată că acum, pentru prima dată, a deschis ușa casei sale din Abu Dhabi. Vila este impresioanntă, destul de mare, cu o priveliște minunată. Unde mai pui că este situată lângă reședința șeicului din Emirate. Probabil a investit o sumă mare de bani, dar merită. Casa are dormitoare frumoase, grădină spațioasă.

„Acolo stă șeicul mare al Emiratelor. (…)

Noi mergem în Abu Dhabi non stop. Acolo am multe haine. Toaă viaţa mea mi-am dorit să trăiesc la hotel. Pentru noi doi e vis, toate restaurantele sunt cum cobori din hotel, cea mai frumoasă zonă din Dubai în faţa mea. Stăm jumate jumate.”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama ei

Luna aceasta se împlinește fix un an de când Ionela Prodan, cântăreața îndrăgită de atâția români, a trecut în neființă. A petrecut mai mult timp în spital, medicii au avut-o mereu sub observație, dar corpul său a cedat în fața bolii necruțătoare.

Fiicele, ginerii, nepoții, toți i-au fost alături până în ultima clipă. Înainte de a deceda, Ionela Prodan a avut grijă să le lase tuturor o mică avere. În testament, ea le-a trecut drept moștenitoare pe ambele fiice, pe Anamaria și pe Anca.

Foto: Facebook, Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro