Cum a arătat prima rochie de mireasă a lui Meghan Markle. Iată ce simplă și elegantă a fost!

Publicat pe . Actualizat Luni, 15 ianuarie 2018, 12:29

Nunta dintre actrița americană Meghan Markle și Prințul Harry al Marii Britanii se apropie cu repeziciune, însă nimeni nu a aflat exact cum va arăta rochia ei de mireasă. Știm însă ce a purtat Meghan la prima sa căsătorie. Rochia sa, în egală măsură simplă și elegantă, ne permite să ne facem o idee despre preferințele viitoarei soții a lui Harry.

 

Se știe deja că unul dintre potențialii designeri ai rochiei de mireasă a lui Meghan Markle este israelianul Inbal Dror, căruia Palatul Kensington i-a cerut acum ceva vreme să prezinte câteva propuneri de rochie pentru apropiata nuntă regală. Schițele create de designer arată spectaculos, toate trei rochiile fiind cu mânecă lungă (o tradiție în familia regală), dantelă și detalii încrețite și, cel mai important, mulate pe corp.

 

Chiar dacă rochiile nu au decolteu, faptul că vor urmări linia trupului lui Meghan o va face pe viitoarea mireasă să arate extrem de sexy. Totuși, nu este exclus ca Meghan să aibă alte preferințe pentru outfitul pe care îl va purta în cea mai importantă zi a vieții sale, iar asta o dovedesc fotografiile de la prima sa nuntă, cea cu producătorul Trevor Engelson, cu care s-a căsătorit în 2011 și de care a divorțat doar doi ani mai târziu.

 

Actrița a purtat atunci o rochie frapant de simplă, singurul detaliu prețios fiind centura argintie, cu pietre strălucitoare. Amestecul de clasic cu un twist modern i s-a potrivit de minune actriței, așadar mizăm pe o alegere similară. Desigur, de data aceasta este vorba despre o nuntă regală, un eveniment de proporții, și nu despre o ceremonie între prieteni, unde toată lumea e relaxată și nu există dress code, deci trebuie să ne așteptăm ca rochia de mireasă a lui Meghan să fie puțin mai cu ștaif. Ce știm cu siguranță este că viitoarea soție a Prințului Harry, o tânără puternică și care știe ce vrea, nu va lăsa rochia să o poarte pe ea…

Propunerea designerului Inbal Dror pentru rochia de mireasă a lui Meghan Markle.Propunerea designerului Inbal Dror pentru rochia de mireasă a lui Meghan Markle.

Oana Pantazi

Sursa foto: Hepta, Star Magazine/Mega, TMZ.com, Getty 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton