Cum au aniversat Angelina Jolie şi Brad Pitt 2 ani de căsătorie

Publicat pe

Împreună din 2004, dar căsătoriţi din 2014, Angelina Jolie şi Brad Pitt au sărbătorit de curând 2 ani de căsătorie.

 

Cei doi au ales să petreacă acest moment atât de special printr-o cină romantică la celebrul hotel Beverly Hills Hotel din Los Angeles.

 

„Au fost doar ei doi. Au luat cina și au petrecut noaptea împreună. Doar atât. A doua zi au plecat', a dezvăluit un angajat al hotelului.

 

Cu 6 copii acasă şi cu o agendă de lucru extrem de încărcată, cei doi aveau nevoie de un astfel de moment în care să fie numai ei.

 

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Mr& Mrs Smith', însă s-au căsătorit 10 ani mai târziu.

 

Considerată nunta secolului, căsătoria a avut loc în secret pe proprietatea lor din sudul Franţei, de la Chateau Miraval. Angelina a arătat divin în rochia de mireasă Atelier Versace de culoarea fildeşului, care, la fel ca şi voalul, a avut brodate desenate realizate de cei 6 copii.

 

Foto: Hepta

 

Cum au aniversat Angelina Jolie şi Brad Pitt 2 ani de căsătorieCum au aniversat Angelina Jolie şi Brad Pitt 2 ani de căsătorie

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter