Cum au apărut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în aeroport. Amândoi poartă ținute de mii de euro

Publicat pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf călătoresc foarte mult, fac drumuri regulate între România și Emirate, acolo unde el este antrenor. Iată că acum, cei doi au atras toate privirile în aeroportul din Doha unde au fost surprinși. Poartă mereu ținute de mii de euro!

După cum a dseclarat și ea în repetate rânduri, îii place luxul, îi place opulența, îi plac accesoriile de brand, de zeci de mii de euro. Recent, Anamaria Prodan a fost surprinsă în aeroportul din Doha alături de Laurențiu Reghecampf. Cei doi nu petrec mult timp împreună, amândoi au diferite proiecte și job-uri de care sunt foarte legați.

Anamaria Prodan impresariază mai mulți fotbaliști și antrenori, se ocupă de transferuri, în timp ce Laurențiu Reghecampf antrenează în străinătate. Acum, în aeroport au avut puțin timp liber pentru a sta împreună. S-au fotografiat amândoi. La Anamaria Prodan nu lipsește unul dintre accesoriile de lux, este vorba despre o geantă roșie Hermes Birkin, care valorează aproximativ 50.000 de euro.

Nici soțul ei n-a ratat șansa de a ieși în evidență. Cunoscut pentru ținutele sale extravagante, Reghe a purtat un tricou marca „Supreme' de 380 de dolari, scrie gsp.ro. 

Cum au apărut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în aeroport. Amândoi poartă ținute de mii de euroCum au apărut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în aeroport. Amândoi poartă ținute de mii de euro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat deja? Apropiații au făcut declarații: „S-au despărțit de câteva luni'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au afirmat în repetate rânduri că încă sunt soț și soție, că nu au divorțat. În plus, spun că au un mariaj fericit alături de copii, chiar dacă sunt la mare distanță.

Cu toate acestea, surse din apropierea celor doi au afirmat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi divorțat: „Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă', – a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf pentru Click!

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter