Cum au întâmpinat vedetele primăvara

Publicat pe

Vedetele au întâmpinat primăvara cu braţele pline de flori. Andreea Raicu, Malvina Cservenschi sau Adela Popescu au împărţit astăzi zâmbete şi urări tuturor fanilor lor.

Andreea Raicu a primit flori la birou, iar Malvina Cserveschi la showroom, în timp ce pentru Adela Popescu aceasta primăvară va fi cu totul diferită de toate celelalte, pentru ca vedeta urmează să devină mamă pentru prima dată. „Sa aveti o primavara blanda, frumoasa, calda si buna exact ca sufletele voastre', le-a urat Adela fanilor săi din platoul emisiunii „Vorbeşte lumea' unde a apărut îmbrăcată într-o rochie roz.

Pentru Corina, primăvara a început cu un buchet superb de flori, dar şi cu un pupic de la băieţelul ei, Robin. „Vă doresc o primăvară veselă, colorată și plină de iubire!', le-a scris artista fanilor săi.

Loredana şi Sore au întâmpinat primăvara lansând piese noi. Astfel, Loredana a marcat începutul primăverii prin lansarea unei piese de dragoste, ce are un titlu sugestiv, Miroşi a dragoste'.

Sore aşteaptă cu nerăbdare această seară, pentru că la ora 20.00 va lansa „Un minut'. Şi pentru ea primăvara va fi una speciala, pentru că vedeta urmează să aducă pe lume o fetiţă la sfârşitul lunii martie.

Foto: Facebook

Cum au întâmpinat vedetele primăvaraCum au întâmpinat vedetele primăvara
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter