Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou: "Încă un nepot sau o nepoată"

Publicat pe

Fericire mare în familia Sterp. Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a anunțat că este însărcinată a doua oară. Tânăra a publicat în mediul online un clip video în care anunță că va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii acesteia, dar și pe membrii familiei ei, care nu s-au putut abține să nu-i trimită un mesaj public pe internet. Mama Geta este extrem de fericită că va deveni bunică pentru a treia oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Ileana Sterp trece prin cele mai frumoase momente din viața ei, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. Daniel șis soția sa sunt extrem de fericiți, mai ales că în urmă cu un an, Ileana a adus pe lume o fetiță.

Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou: "Încă un nepot sau o nepoată"Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou: "Încă un nepot sau o nepoată"

Internauții s-au bucurat foarte mult când au aflat marea veste și i-au transmis o mulțime de mesaje surorii lui Culiță Sterp. Ileana le-a mulțumit fanilor ei, postând un mesaj emoționant. De asemenea, printre cei care i-au scris se numără și fratele ei, dar și mama Geta.

Citește și: Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este gravidă a doua oară:„Este mult așteptat. Nu am…'

Citește și:Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp.Este căsătorită și are o fetiță

Citește și: Cine este Jorge.A trecut printr-un divorț dureros și are trei copii

Citește și: Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii.Schimbare totală de look după divorțul de Bogdan Ionescu

Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou

Ileana Sterp, sora mai mare a lui Culiță Sterp a anunțat că este însărcinată a doua oară. Tânăra a postat pe rețelele de soicializare un clip video în care anunța că este gravidă din nou. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe membrii familiei ei. Mama Geta și Culiță Sterp sunt extrem de fericiți, iar în urmă cu putin timp au felicitat-o pe Ileana rețelele de socializare.

Artistul este nerăbdător să își cunoască nepoata sau nepotul. Doamne ajută, vai ce mă bucur! Încă un nepot sau nepoată pentru uncheșu', i-a Scris Culiță Sterp. De asemenea, mama Geta este recunoscătoare pentru fericirea pe care o trăiesc. Ce mare bucurie și fericire vine de la Dumnezeu. Copiii sunt cel mai mare dar', a fost mesajul transmis de Mama Geta. 

Ileana Sterp va deveni mamă a doua oară

În urmă cu câteva ore, sora lui Culiță Sterp, Ileana, a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată a doua oară. Tânăra le-a arătat internuațulor testul de sarcină care indică două linii, ceea ce înseamnă un rezultat pozitiv.

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt', a scris Ileana Sterp pe rețelele de socializare, atunci când a dat vestea despre cea de-a doua sarcină. Ulterior, Ileana a primit numeroase mesaje de la internauți, iar ea la rândul ei le-a mulțumit postând un mesaj emoționant.

Sunteți minunați/ minunate! Am primit o mulțime de mesaje de la voi prin care m-ați emoționat.Sunt fericită că bucuria noastră este și a voastră. Am toată recunoștința pentru voi. Mulțumesc că sunteți aici', a scris sora lui Culiță Sterp la InstaStory.

Ileana s-a mutat într-o vilă cu soțul ei

Ileana și Daniel formează o familie fericită. În urmă cu câteva luni, cei doi s-au mutat împreună cu fiica lor într-o vilă spațioasă. Locuința are mai multe camere, o terasă și o curte interioară foarte mare. De asemenea, vila are și o mansardă. Ileana și Daniel muncesc împreună pentru a-și vedea visul împlinit.

„Vreau să vă arat o mică parte din noua noastră locuință. Suntem pe ultima sută de metri și se finalizează lucrările cu mobilierul și se fac ultimele retușuri.

Noi sperăm să fie gata de Crăciun. Mai sunt multe chestii de făcut, dar le vom termina într-un final. Am luat și bradul, sperăm să îl impodobim aici acasă. Ușile i-au cam dat bătăi de cap domnului care le-a făcut’, a spus ea, pe rețelele sociale, înainte să se mute în noua casă.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter