Cum au reacţionat vedetele după ce Hillary Clinton a pierdut alegerile

Publicat pe

Hollywood-ul şi-a mobilizat toate forţele în ultima vreme pentru ca Hillary Clinton să câştige alegerile prezidenţiale din America.

 

În ciuda eforturilor celebrităţilor, Donald Trump a devenit astăzi preşedintele cu numărul 45 din istoria Americii, iar reacţiile vedetelor nu au întârziat să apară. Chris Evans, Lady Gaga, Eva Longoria, Cher şi-au exprimat sentimentele în momentul în care a devenit clar faptul că Hillary a pierdut.

 

„Este o noapte ruşinoasă pentru America. Am permis unui instigator la ură să conducă marea noastră naţiune. Am permis unui om care îi intimidează pe ceilalţi să ne decidă destinul. Sunt devastat', spune Chris Evans.

 

„Vreau să plâng până când genele mele false cad în această seară', a scris Katy Perry pe Twitter.

 

„Nu vom abandona niciodată, nu vom ceda niciodată', a adăugat Madonna, care promisese că va oferi servicii sexuale celor care o vor vota pe Hillary.

 

Lady Gaga şi-a făcut apariţia pe 5th Avenue şi s-a plasat cu o pancartă în mână lângă clădirea Trump Tower. Pe pancartă putea fi citit mesajul „Love Trumps Hate'. Un poliţist a rugat-o să plece, iar artista s-a îndepărtat plângând.

 

lady-gaga

Eva Longoria continuă să o simpatizeze pe Hillary Clinton, actriţa folosind hashtag-ul #ImStillWithHer.

 

Cher crede că lumea nu va mai fi la fel şi îi pare rău pentru cei tineri, care vor trăi într-o ţară condusă de Donald Trump, pe care îl descrie ca pe o toaletă.

 

„Canada ar trebui să construiască un zid', susţine cântăreaţa Lily Allen după ce mulţi americani au afirmat că se vor muta în ţara vecină în cazul unei victorii a lui Donald Trump. Miley Cyrus şi Whoopi Goldberg sunt doar două dintre vedetele care intenţionează să se mute în Canada după ce Hillary a pierdut în mod neaşteptat alegerile.

 

Mia Farrow îl descrie pe Trump ca pe un „preşedinte rasist', iar Ariana Grande le-a spus fanilor săi că plânge din cauza victoriei lui Trump.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter