Cum au sărbătorit vedetele Paştele

Publicat pe

Vedetele s-au bucurat de vremea frumoasă din acest weekend şi au petrecut Paştele alături de cei dragi. Nu au uitat nici de numeroşii lor prieteni de pe reţelele de socializare cărora le-au transmis mesaje pline de căldură însoţite de fotografii din locurile în care au sărbătorit.

 

Antonia a avut parte de un Paşte cu totul special, artista sărbătorindu-şi chiar în prima zi de Paşte şi ziua de naştere. Mesajele de felicitare au curs pe pagina sa de Facebook, iar Antonia le-a oferit şi ea fanilor o fotografie cu micuţul Dominic.

 

Anca Lugu le-a pregătit o surpriză colegilor din redacţie care au lucrat în prima zi de Paşte. Astfel, prezentatoarea Observatorului de weekend a plecat spre serviciu cu un coş plin cu bunătăţi, care, cu siguranţă, a fost primit cu multă bucurie de colegii ei.

 

Anca Serea şi frumoasa ei familie au avut un Paşte liniştit, pe care l-au petrecut într-un loc de poveste: conacul Polizu Manor. „Ziua noastra a inceput in cantec de pasari, miros de cozonaci, fereste mari pline de lumina, zambetele copiilor nerabdatori sa cutreiere padurea!', a scris vedeta Prima Tv.

 

Însărcinată în 5 luni, Andra a petrecut Paştele alături de soţul ei, Cătălin Măruţă, de fiul lor, David, şi de câţiva prieteni buni.

 

Alina Sorescu a mărturisit că vremea superbă a făcut sărbătoarea Paştelui şi mai frumoasă, Inna le-a urat tuturor „Paşte fericit!', Corina Caragea s-a aflat la serviciu în prima zi de Paşte, în timp ce Iulia Vântur a ieşit la plimbare alături de părinţii ei.

 

Smiley s-a declarat mulţumit de frumoasele sărbători pascale din acest an, însoţindu-şi mesajul de o fotografie în care apare purtând pe umeri o haină de cioban.

 

Adela Popescu a avut parte de un Paşte atât de frumos încât a scris că ar fi vrut să oprească timpul în loc. Alături de Radu Vâlcan, logodnicul ei, Adela a mers acasă, la Susani, unde s-a bucurat de vremea frumoasă şi de prezenţa familiei.

 

Dana Rogoz şi Radu, soţul ei, au sărbătorit al doilea Paşte împreună cu Vlad, băieţelul ei, dar, de data aceasta a fost diferit faţă de anul trecut. Din cauza unei răceli, cei trei au rămas în oraş, reprogramându-şi mini-vacanţa planificată pentru aceasta perioadă Din fericire, Vlad nu s-a imbolnavit şi nu a stat nicio clipă locului. Cei trei s-au plimbat, au facut fotografii si au mers in vizita.

 

Foto: Facebook

 

Cum au sărbătorit vedetele PaşteleCum au sărbătorit vedetele Paştele
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter