Cum au sărbătorit vedetele Ziua Îndrăgostiţilor

Publicat pe

Vedetele nu au trecut indiferente peste Ziua Îndrăgostiţilor, postând pe conturile lor de socializare fotografii şi mesaje pline de iubire.

Adela Popescu a postat pe pagina de Facebook o fotografie însoţită de întrebarea Vrei inima mea?'. Indiferent de răspunsuriule primite, se ştie că inima Adelei bate doar pentru Radu Vâlcan, logodnicul ei, cu care se va căsători în acest an.

Laura Cosoi le-a transmis La mulţi ani tuturor îndrăgostiţilor postând o fotografie cu ea pe balcon în timp ce îşi savura cafeaua. Acelaşi mesaj a venit şi din partea lui Jojo care a ales o fotografie în care ţine în mână mai multe buchete de ghiocei.

Cineva tocmai mi-a rupt inima!! Happy Valentines!!!', a scris Andreea Raicu, postând o fotografie cu o prăjitură în formă din inimă din care cineva începuse să mănânce.

Andra a petrecut Ziua Indrăgostiţilor la Sibiu, susţinând un concert, dar nu a uitat să le transmită toată dragostea ei fanilor veniţi în număr mare să o vadă. Pentru Delia aceasta zi s-a rezumat la un singur cuvant: „LOVE”.

Sore le-a oferit fanilor săi de pe Facebook un sfat pentru a avea o sâmbătă perfecta. Ea le-a recomandat să se bucure de soare şi să aibă alături un suflet cald. Artista a postat o fotografie în care apare alături de un căţel extrem de simpatic.

„Iubiti-va mult! Si azi si in fiecare zi', a scris Alina Sorescu, publicând o fotografie de la prezentarea celei mai recente colecţii a soţului ei, designerul Alexandru Ciucu în timp ce acesta îi oferă un trandafir roşu.

Alexandra Stan le-a urat şi ea tuturor îndrăgostiţilor „Happy Valentines Day!!!', sfătuindu-i să nu treacă peste această zi oricum: „Make sure you do something sweet for the one you love today!'

Malvina Cservenschi şi-a început dimineaţa în compania Danei, fetiţa de care are grijă de câţiva ani, în timp ce Elena Gheorghe a postat pe pagina sa o fotografie extrem de frumoasă, de la nunta sa, în care dansează fericită cu soţul ei. Cântăreaţa a scris următorul mesaj: „Love is in the air'.

Horia Brenciu a ales să lanseze de Ziua Indrăgostiţiulor single-ul A naibii dragoste' care ii vizeaza pe toti cei care au fost atinsi de sageata lui Cupidon, dar si pe cei care sunt pe cale sa faca cunostinta cu ea. Exista cineva care nu a facut cunostinta, pana acum, cu zeul dorinței, al iubirii erotice, al atracției și al afecțiunii? Pe bune?! Ei bine, A naibii dragoste' e scrisa si pentru voi! ', a declarat artistul.

Foto: Facebook

Cum au sărbătorit vedetele Ziua ÎndrăgostiţilorCum au sărbătorit vedetele Ziua Îndrăgostiţilor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter