Cum au sărbătorit vedetele Ziua Mamei

Publicat pe

Fotografii emoţionate, flori pentru mame, plimbări prin oraş împreună cu familia, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care vedetele de la Hollywood le-au făcut de Ziua mamei.

 

Happy Mothers Day' acestei femei incredibile, a scris Rumer Willis, fiica lui Demi Mooore, postând o fotografie din copilarie în care apare îmbrăţisându-şi mama. Cele două sunt dezbrăcate, iar fotografia alb-negru este incredibil de frumoasă. Îţi mulţumesc ca m-ai adus pe lume şi m-ai învăţat ce înseamnă să fii femeie. Te iubesc atât de mult, mamă. Eşti mai frumoasă pe zi ce trece. Nu voi înceta niciodată să te venerez pentru puterea, înţelepciunea şi generozitatea ta.'

 

Tori Speling a ieşit la plimbare împreună cu familia ei. Actriţa si soţul ei, Dean McDermott, au fost surprinsi pe străzile din Los Angeles alaturi de cei patru copii ai lor: Liam, Stella, Hattie şi Finn. În ultima perioadă au apărut zvonuri că Tori ar fi din nou însărcinată.

 

Mamă a 3 copii, actriţa Reese Witherspoon a postat o fotografie alaturi de mama ei, marturisind că se simte extrem de norocoasă să aibă o astfel de mamă.

 

Beyonce le-a urat şi ea tuturor fanilor ei „Happy Mothers Day' postând două fotografii în care artista este surprinsă la vârste diferite: în copilărie, alături de mama ei şi acum, împreună cu fetiţa sa, Blu Ivy.

 

Actorul Colin Farrell a fost surprins cu un buchet uriaş de flori in braţe. Colin a început să filmeze de curând pentru sezonul 2 al serialului HBO, „True Detective'.

 

Dupa ce a concertat la Las Vegas cu trupa ei, „No Doubt', Gwen Stefani se bucură acum de momentele petrecute alături de familia ei. Artista şi soţul ei, Gavin Rossadle, au mers la biserică de Ziua Mamei, alaturi de cei trei copii ai lor: Kingston, Zuma, şi Apollo.

 

Milla Jovovich a postat pe Instagram o fotografie cu mama ei, realizată îniante de naşterea Millei. „Este o fotografie cu cea mai minunata şi glam mamă de pe coperta unei reviste sovietice. Te iubesc, mamă. Tu eşti cea mai tare!', a scris actriţa, mama şi ea a două fetiţe extraordinare.

 

Justin Timberlake le-a urat „la mulţi ani' tuturor mamelor, postand o fotografie cu mama şi bunica sa, in timp ce top modelul Alessandra Ambrosio a avut o zi cu totul specială, băieţelul ei, Noah, împlinind, chiar de Ziua Mamei, 3 ani.

 

Hilaria Baldwin, soţia lui Alec Baldwin, însărcinată cu al doilea copil, a postat pe Instagram o fotografie în care fetiţia ei, Carmen, o sărută pe burtică. „Cel mai frumos cadou de Ziua Mamei dintotdeauna', a fost mesajul care a însoţit aceasta fotografie.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Cum au sărbătorit vedetele Ziua MameiCum au sărbătorit vedetele Ziua Mamei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter