Cum au sărbătorit vedetele Ziua Mamei

Publicat pe

În cea de-a doua duminică a lunii mai, în America este sărbătorită Ziua Mamei, iar celebrităţile nu au ratat ocazia nici anul acesta să petreacă o zi specială alături de cei dragi. Demi Moore a primit flori, Naomi Watts a savurat fructe proaspete alături de familia ei, în timp ce  Jessica Alba a participat la un eveniment organizate cu acest prilej.

Cum au sărbătorit vedetele Ziua MameiCum au sărbătorit vedetele Ziua Mamei

 

Actriţa Naomi Watts a organizat pentru familia ei o mică excursie pe bicicleta la o piaţă de flori şi fructe. Cei patru s-au delectat cu căpşune, au cumpărat flori şi fructe, având astfel parte de zi extrem de frumoasă.

 

Top modelul Victorias Secret Alessandra Ambrosio a fost surprinsă cumpărând flori. Îmbrăcată lejer, într-un top roz şi o pereche de pantaloni foarte scurţi, era însoţită de logodnicul ei, Jamie Mazur, si de fiica, Anja.

 

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, cântăreaţa Christina Aguilera a ieşit la o cafea in compania celor doi bărbaţi din viaţa sa: logodnicul Matt Rutler şi fiul Max.

 

Mamă a trei fete, actriţa Demi Moore a primit flori din partea fiicelor sale. Paparazzi au surprins-o alături de Rummer în apropierea casei pe care o deţine în Pasadena.

 

După ce a fost spitalizat câteva zile, actriţa Tori Spelling le-a oferit copiilor săi o sesiune de shopping, încercând astfel să uite de problemele pe care le-a avut în ultima perioadă cauzate se pare de infidelitatea soţului său.

 

Jessica Alba a fost prezentă la un eveniment organizat în Beverly Hills cu ocazia Zilei Mame.

 

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter