Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți: „Nu știți ce...”

Publicat pe

Adela Popescu prezintă emisiunea Vorbeste Lumea, difuzată pe PRO TV. Pe lângă cariera de moderator, vedeta tv este mamă a trei băieți, fiind un părinte exemplar pentru mulți care urmează să aibă copii. Recent, Flick și soția sa însărcinată, Denisa, au fost invitați în platoul reality show-ului, și au primit un „avertisment' din partea Adelei. Colegul ei, Bogdan, a dat-o de gol pe celebra prezentatoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta are diferiți invitați în emisiunea sa, iar în ediția de joi, 22 de aprilie, Flick și Denisa Filcea au mers la ea în platou. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni, dar Adela Popescu le-a dat un „avertisment' în pauza publicitară. Ei bine, colegul ei a dat-o de gol, chiar în direct.

Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți: „Nu știți ce...'Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți: „Nu știți ce...'

Adela Popescu nu s-a putut abține și le-a dat un sfat celor doi viitori părinți. Reamintim că Adela are experiență în ceea ce privește viața de familia. Prezentatoarea TV a adus pe lume trei băieți minunați, formând un cuplu cu celebrul Radu Vâlcan.

Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu:„Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…'

Citește și: Ce au pățit Adela Popescu și Radu Vâlcan azi, în trafic:”Agitată, i se umflase gâtul…”

Citește și: Cine este preotul Constantin Necula.Povestea emoţionantă a crucii pe care o poartă la piept

Citește și: Fostul soț al Oanei Cuzino este în comă, la spital.Ce i s-a întâmplat milionarului Yoav Stern

Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți

Flick și Denisa Filcea au fost prezenți în emisiunea moderată de Adela Popescu, difuzată pe PRO TV. Înainte de a intra în emisie, prezentatoarea tv a stat de vorbă cu invitații ei, care vor deveni părinți peste câteva luni. Pentru că Adela Popescu este o mamă exemplară, având 3 băieți minunați, i-a avertizat pe cei doi. Deși totul a avut loc în spatele camerelor de filmat, colegul ei, Bogdan, a dat-o de gol pe vedeta tv. „Se uita Adela la voi în pauză și zicea „Băi, cât de drăguți sunteți voi, dar cum așteptați voi așa un copil, un pachețel de bucurie, dar nu știți ce vă lovește'. Nu așa ai zis, Adela? „, i-a spus Bogdan Adelei Popescu.

Imediat, Adela a continuat și a spus că a vrut doar să îi încurajeze pe cei doi părinți, care abia așteaptă să își țină copilul în brațe. Așa i-am încurajat. Hai să-i mai lăsăm puțin să trăiască povestea asta frumoasă. Vreau să te întreb în câte luni ești însărcinată?, a spus Adela.

Denisa Fîlcea, însărcinată pentru prima oară

Denisa Filcea este căsătorită cu Flick, supranumit și Domnul Rimă. Cei doi au anunțat în urmă cu câteva zile că vor aștepta un copil. Spre surprinderea fanilor, Denisa și Flick au anunțat când sarcina era destul de avansată și era destul de greu de ascuns. Discreți cu viața lor personală, cuplul a decis să ofere prea multe detalii despre bebelușul care urmează să vină pe lume.

„Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns că sunt însărcinată, dar pur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Așadar, până astăzi nu a știut nimeni.(…) Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă ', a mărturisit Denisa Filcea, în urmă cu ceva timp.

Flick, cadou inedit pentru soția sa când a aflat că va fi tată

Sebastian Filcea i-a făcut un cadou impresionant iubitei sale când a aflat că urmează să îi dăruiască un copil. Acesta i-a dăruit partenerei sale o brățară compusă din două inimioare care sugerează că sunt două inimi care bat într-un singur corp.

Denisa a fost extrem de încântată de cadoul primit și a împărtășit bucuria cu cei din mediul online. „M-am topit! A spus că brățara e pentru cele două inimi care bat în mine acum. Mulțumesc!' a scris Denisa Filcea pe contul său personal de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter