Cum și-a descoperit Irina Rimes pasiunea pentru muzică și ce relație are cu părinții ei: „Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Irina Rimes este acum una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Deși are mii de fani, puțini știu cum și-a descoperit jurata de la „Vocea României' pasiunea pentru muzică. Într-un interviu sincer, plin de mărturisiri emoționante, vedeta ne-a vorbit cu drag și dor despre copilăria ei. Printre altele, ea ne-a dezvăluit și ce relație a avut cu părinții ei când era mică. La un moment dat, aceștia își doreau să o facă economist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Mamă, mi-este dor, dorul știi că nu-i ușor… sunt versurile piesei tale „Acasă, extrem de emoționantă. Te provoc, așadar, să-mi vorbești nu doar despre dorul de casă, ci și despre copilăria ta din Izvoare, despre relația cu mama și cu tatăl tău! Care sunt cele mai dragi amintiri ale tale legate de părinți, bunici și fratele tău, Vitali?

Am avut o copilărie frumoasă, la țară, cu boboci și cu văcuțe pe câmp, cu nebunii în lipsa părinților, prieteni din mahala, bunicii pe care i-am pierdut destul de devreme, dar sunt recunoscătoare că măcar am reușit să-mi petrec primii șapte ani la bunici. Activitatea mea preferată la bunici era să îngrop insectele moarte în spatele pivniței și să alerg de nebună prin altarul bisericii, care era fix peste drum de casa bunicilor mei.

Cum și-a descoperit Irina Rimes pasiunea pentru muzică și ce relație are cu părinții ei: „Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar...' / EXCLUSIVCum și-a descoperit Irina Rimes pasiunea pentru muzică și ce relație are cu părinții ei: „Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar...' / EXCLUSIV

Relația cu părinții, ca orice relație dintr-o familie funcțională, m-a ajutat să trec peste multe momente grele. Mereu mi-au fost aproape, dar nu m-au controlat, au avut încredere, ne-au lăsat pe mine și pe fratele meu să ne urmăm căile, să ne dezvoltăm pasiunile.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Irina Rimes când s-a mutat în România, acum 10 ani:„Nu pot nega că, la început, mi-a fost mai greu' / EXCLUSIV

Citește și: Irina Rimes, despre lupta cu depresia:„Am avut momente grele. Nu puține au fost dățile când am renunțat la…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 21 de ani.Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani:”Familia ta este aici pentru tine”

Cum și-a descoperit Irina Rimes pasiunea pentru muzică și ce relație are cu părinții ei

Cine ți-a descoperit talentul muzical și mai ales înclinația spre compoziție? Și care a fost prima piesă pe care ai compus-o?

Am fost dintotdeauna un copil creativ. Am scris poezii de mică, am cântat de mică, nu vedeam altceva decât muzica și creația. Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar s-au răzgândit, pentru că le-a fost teamă să nu-mi strice drumul în viață, așa că m-au lăsat să-mi urmez chemarea și au fost mereu lângă mine la nevoie.

„Eu și fratele meu ne-am crescut unul pe altul'

În perioada liceului, te-ai mutat în Soroca, iar studiile le-ai finalizat la Chișinău, la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Cum a fost pentru tine să stai departe de cei dragi la vârsta aceea?

Surprinzător, dar nu a fost deloc greu. Pot spune chiar că a fost foarte fain! Depărtarea asta m-a învățat să fiu independentă de la o vârstă fragedă, să mă descurc în orice circumstanțe și să răspund de mine. Nici când eram acasă nu eram dependenți unii de alții, eu nu am depins niciodată de părinți, mă descurcam. Eu și fratele meu ne-am crescut unul pe altul. Ai noștri erau mai tot timpul plecați la muncă, iar noi trebuia să avem grijă unul de celălalt.

Ce-ți lipsește cel mai mult când te gândești la Moldova, la familia ta și la prietenii de acolo?

Casa părintească.

Irina Rimes, dezvăluiri despre noul album muzical

Îmi aduc aminte că mi-a rămas imprimat comentariul unei admiratoare de-ale tale pe Instagram: „Eu nu am putut să văd o altă fată mai modestă și deșteaptă ca tine. Care crezi că sunt cele mai importante calități ale tale? Ce te face atât de… iubibilă?

O întrebare la care nu pot să răspund, în general îmi place să vorbească alții despre mine, cu bune și cu rele. Nu pot să spun de rău despre mine, dar nici de bine. Prefer să mă caracterizeze alții, eu oricum am o părere subiectivă despre mine.

Dacă ar fi să compui acum o piesă care să-ți definească trecutul și prezentul, cum s-ar numi? Ce ai vrea să transmiți, în primul rând, prin intermediul ei?

Pot spune că deja am compus această piesă. Se numește „S-a dus și face parte din noul meu album. Cred că cel mai bine ar fi ca fiecare dintre noi să o asculte și să o lasăm să ne inspire și să ne transmită exact simțirea momentului.

Sursă foto: PR, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter