Cum e Vladimir Drăghia în postura de soţ. A avut un trecut demn de un burlac veritabil

Publicat pe

Vladimir Drăghia s-a căsătorit cu Alice Cavaleru în vara lui 2018. Ani la rând, acesta a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci. Iată cum e în postura de soţ.

Exclusiv pentru VIVA!, într-un interviu obţinut în iulie 2018, Alice şi Vladimir ne-au povestit cum e relaţia lor de cuplu. Se iubesc nespus, dragostea lor creşte pe zi ce trece.

Alice, cum este Vladimir ca partener de viață?

Aș putea să vorbesc până mâine despre el. O să mă limitez la a spune că mă uimește felul în care este atent la lucrurile mici. Simt că face eforturi în relația noastră, nu s-a culcat pe o ureche. Încă îmi face curte, încă mai avem multe să ne spunem. El m-a învățat ce este măsura, iar asta mi-a schimbat perspectiva atât în relație, cât și în viață.

Vladimir, ai avut un trecut demn de un burlac veritabil, dar și câteva relații serioase… Cum te simți acum, ești mai matur din punct de vedere sentimental?

Știu că sunt foarte norocos și sper să știu să am grijă de norocul ăsta. Am mai supărat-o, ce-i drept. Eu încă mai cred că sunt tânăr, dar îmi dau seama că ar trebui să lucrez la mine, să învăț să negociez, să îmi cer scuze… Odată cu trecerea timpului, îți dai seama că nu trebuie să ieși învingător de fiecare dată.

Vladimir Drăghia nu va mai prezenta emisiunea FanArena de pe Kanal D deoarece a primit o misiune şi mai importantă. Primul câştigător al acestui concurs va debuta acum pe postul de antrenor. Noua provocare îi surâde.

De data aceasta, el nu a vrut să mai stea departe de familie. Alice, soţia, şi Alaia Zora, fiica lor, l-au însoţit. Toţi trei se vor bucura de temperaturile din Republica Dominicană. Alice Cavaleru a avut şi un mesaj pentru cei care o urmăresc în mediul online.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter