Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: "Refuz să mă las înduplecat..."

Publicat pe

Cum este Victor Slav în rolul de tătic. Victor Slav este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țara noastră. În perioada 2013-2014, a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu și au împreună o fetiță superbă, pe Sofia. Recent, vedeta a vorbit despre rolul de tătic, dar și cum se înțelege cu fiica sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori de televiziune din țara noastră. Pe lângă cariera de succes, are și o relație extrem de frumoasă alături de iubita lui. Ba chiar mai mult, din căsnicia pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, are o fetiță superbă, care îi face viața mult mai frumoasă și de care este extrem de mândru.

Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: "Refuz să mă las înduplecat..."Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: "Refuz să mă las înduplecat..."

Recent, fostul prezentator de la Pro TV a vorbit despre cum se descurcă în rolul de tătic, dar și cum se înțelege cu fiica sa, în vârstă de 5 ani. Iată declarațiile făcute de acesta!

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:”Nu pot să îi refuz nimic”

Citește și: În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav:„El e mai sensibil'

Citește și: De ce se ceartă Oana Roman cu Marius Elisei:'Trecutul pe care îl are fiecare…'

Citește și: Sebastian Dobrincu, exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită:'Încă minte despre mine'

Cum este Victor Slav în rolul de tătic

Chiar dacă Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat, amândoi sunt părinți model pentru Sofia și se străduiesc să o educe cât mai frumos. Prezentatorul TV mărturisește că nu e un tată sever, ba dimpotrivă, îi face micuței toate poftele.

Totuși, recunoaște că Sofia este un copil plin de energie și creativ, care vrea să fie tot timpul în mișcare, dar are cerințe obișnuite pentru vârsta ei.

„Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implica multa atenție.Vrea să facă mereu ceva nou, este în continua acțiune, se plictisește repede. Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Daca îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face”, a declarat Victor Slav în exclusivitate pentru kanald.ro.

Există, însă, o situație în care Victor nu poate să fie 100% de acord cu cerințele micuței. Atunci când își dorește să mănânce foarte multă ciocolată, prezentatorul o refuză.

„Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat cad vine vorba de ciocolata. Oricât de mult aar fi de simpatica atunci când își dorește ciocolata, o refuz daca depășește o anumită limita. Mereu își dorește o jucărie noua, aici nu o pot refuza.”, mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă