Cum îşi distrează vedetele copiii

Publicat pe

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, celebrităţile adoră să îşi petreacă timpul alături de copiii lor. Plimbările prin oraş, mersul la plajă sau ieşirile la restaurant sunt activităţile preferate.

Cum îşi distrează vedetele copiiiCum îşi distrează vedetele copiii

Orlando Bloom a fost surprins pe o plajă din Malibu alături de fiul lui, Flynn care îşi petrece timpul atât cu tatăl lui, cât şi cu mama, după ce actorul a divorţat de top modelul Miranda Kerr. Iar actorul se dovedeşte un tată extrem de dedicat, acordându-i timp şi atenţie micuţului extrem de energic. Cei doi au avut se pare o zi perfectă la plajă, Flynn părăsind locul în braţele tatălui lui.

De când a devenit mămica lui Jackson, Charlize Theron pare să fi primit cel mai frumos rol al vieţii ei. Superba actriţă a fost surprinsă purtându-şi fiul în braţe în timp ce se îndrepta spre un restaurant. Alături de cei doi se afla şi Sean Penn, iubitul actriţei, şi el extrem de ataşat de puştiul lui Charlize.

Top modelul Victorias Secret, Alessandra Ambrosio, a trăit senzaţii tari într-un parc de distracţii din Santa Monica, alături de fiica ei, Anja.

Cu un copil ceva mai mic, Sienna Miller a preferat o plimbare prin Londra. Micuţa Marlowe a fost plimbată de tatăl ei cu căruciorul, iar la această ieşire prin Notting Hill au participat şi cei doi câini ai familiei.

Aflat într-o vacanţă la New York, fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy şi-a plimbat soţia şi fiica cu o caleaşcă prin Central Park. Atât Carla Sarkozy, cât şi micuţa Giulia au avut se pare o exprienţă minunată.

Cu două feiţe mici, Jessica Alba este abonată' a locurilor de joacă din parcurile oraşului Los Angeles. De cele mai multe ori, la ieşire la aer participă şi soţul actriţei, Cash Warren.

Nu pleca pana nu vezi care sunt cele mai mari parcuri de distractie din lume!

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter