Cum își educă Dan Negru copiii: "Nu se uită deloc la televizor..."

Publicat pe

Miercuri, 20 aprilie, telespectatorii Kanal D au avut parte de o mega-surpriză. Quiz show-ul Jocul cuvintelor cu Dan Negru, găzduit de nimeni altul decât Dan Negru, a debutat pe micile ecrane. La puțin timp de la începerea emisiunii, prezentatorul a oferit primele declarații despre proiectul în care este implicat, dar și despre viața personală. Iată ce spune acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Kanal D! În data de 20 aprilie, pe postul TV a început o nouă emisiune, găzduită de Dan Negru. Este vorba despre emisiunea Jocul cuvintelor cu Dan Negru, un format cu persoane normale, ci nu cu vedete. Gazda emisiunii le pune întrebări concurenților, iar aceștia trebuie să spună cuvântul format din patru, cinci, șase, șapte, opt sau chiar nouă litere.

Cum își educă Dan Negru copiii: "Nu se uită deloc la televizor..."Cum își educă Dan Negru copiii: "Nu se uită deloc la televizor..."

În cadrul unui interviu, Dan Negru a vorbit deschis despre mutarea la Kanal D, dar și despre viața sa personală. Iată ce spune îndrăgitul prezentator!

Citește și: Ce propunere neașteptată a primit Florin Piersic, din partea lui Dan Negru:'Puștiule, ar fi o premieră pentru mine'

Citește și: De ce a refuzat Dan Negru ofertele de a intra în politică:„Mi s-a propus Camera Deputaților’

Citește și: Raluca Drăgoi s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor:E incredibil ce am putut să trăiesc aici

Cum își educă Dan Negru copiii

Dan Negru este cu siguranță unul dintrre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țara noastră. A făcut parte din zeci de proiecte și a reușit tot timpul să aducă un zâmbet pe chipul celor de acasă. Ei bine, mulți s-au întrebat cum se comportă vedeta în rolul de părinte.

În cadrul unui interviu, gazda emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru a vorbit deschis despre educația pe care le-o oferă, împreună cu soția sa, celor doi copii. Prezentatorul spune că are mare noroc că aceștia nu se uită deloc la televizor, însă au program de stat pe internet.

Mi-e frică cu asta, că trebuie să-i ții, să-i dirijezi. Știi ce noroc am cu cei mici ai mei? Nu se uită deloc la televizor. N-au model pe tv. La noi în casă mai vin oamenii, colegi de-ai mei, iar copiii nu-i cunosc. Se uită, nu îi știu. În schimb, stau pe online. Au program, le-a pus nevastă-mea timp, durată. O oră știu că are voie cea mare și cel mic jumătate de oră. Și apoi îi controlează. Eu sunt cel care le mai dau drumul așa din când în când, le mai dau drumul de la parolă. Să știi că e complicat asta cu modelele că nu prea știi de unde să-ți mai iei modele în ziua de azi. Televiziunea… nu vezi că nu prea mai oferă nimic, înainte mai construia televiziunea oameni, mai construia vedete chiar„, a spus Dan Negru, potrivit Ciao.

Totodată, întrebat dacă este un tată darnic, Dan Negru a răspuns că este cu „frână” la mână. În schimb, este conștient că soția lui este opusul lui.

Fii atentă, n-am ajuns încă să-mi ceară bani. La 10-12 ani încă n-au de astea. Cred că eu o să fiu cu frână de mână la asta cu banii. Nevastă-mea cred că o să le dea, aici cred că va fi invers„, a mai spus acesta.

Dan Negru, despre emisiunea „Jocul cuvintelor'

Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după mai bine de două decenii petrecute în trustul Intact, și a bătut palma cu Kanal D, unde deja a început un proiect important. Iată ce spune despre noul proiect în care a fost implicat.

„Este cel mai spectaculos platou de televiziune făcut pentru oamenii cu creier, de fapt, este singurul făcut pentru oamenii cu creier, pentru că acest gen de emisiune nu prea există, ne-a spus prezentatorul.

sursă foto- Facebook, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter