Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…”

Publicat pe

Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie. Cei doi tineri au devenit soț și soție în vara anului trecut. Amândoi formează o echipă pe cinste, atât în plan profesional, cât și în viața de familie. Recent, cuplul a răspuns câtorva întrebări din intimitatea lor, mărturisind cum își împart responsabilitățile de zi cu zi. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani, și Edward Sanda, de 24 de ani, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, chiar dacă sunt foarte tineri. Ambii s-au cunoscut prin intermediul muzicii, cea mai mare pasiune a lor, ba chiar au avut și colaborări împreună. Și-au dat seama că pot fi mai mult decât colegi de breaslă, așa că inevitabilul s-a produs. S-au îndrăgostit, iar anul trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în fața altarului. 

Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…'Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…'

Cei doi au avut aproape 100 de invitați la Lagoo Snagov, județul Ilfov, la care au luat parte atât familiile celor doi, cât și rude, prieteni apropiați și colegi de breaslă, cum ar fi Codruța Sanfira, Doinița Oancea, Randi și fratele lui. Tatăl artistei, Pavel Stratan, a fost foarte emoționat pentru că fata lui se mărită cu alesul inimii ei. El a susținut un recital în cinstea ei, dansând și cântând împreună. 

Citește și: Ce relație are Edward Sanda cu socrul său, Pavel Stratan:”El a avut și are încredere și a presimțit că…”

Citește și: Edward Sanda, surpriză pentru Cleopatra Stratan:”Ne dorim o familie numeroasă, să ne cumpărăm o casă!”

Citește și: Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie. Avocat:”L-a înjurat și amenințat pe proprietar”

Citește și: Cum a aflat Manuela Hărăbor că fiul ei are autism:„S-a întâmplat ceva în luna a 10-a. Nici medicii nu îi găseau un diagnostic'

Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda locuiesc împreună în București, după ce s-au căsătorit pe data de 14 august 2021. Acum că sunt soț și soție, cei doi au responsabilitățile de zi cu zi, pe care și le împart în mod egal, așa cum e firesc într-un cuplu. Invitați în emisiunea online Duet cu Alexandra, Cleopatra și Edward au mărturisit că activitățile casnice se împart la doi, iar ceea ce poate face ea poate face și el și invers. Cei doi tineri artiști au dezvăluit cum împart banii, dar și ce fac cu economiile pe care le au.

„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții ca să pot să îmi dau seama ce poate face el și eu nu, dar din ceea ce am trăit până acum, de când ne-am mutat împreună, ce pot să fac și eu poate să facă și el și invers', a recunoscut Cleopatra Stratan. 

Când au fost întrebați cine plătește facturile, Edward Sanda a spus că amândoi se ocupă de acestea: „ne împărțim toate atribuțiile, de la spălat vase, curățenie, cumpărături, strâns de haine și facturi, absolut toate, astea de împart', a declarat el.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți 

Artistul a declarat la un moment dat, pentru Ciao.ro, că își dorește să devină tată. Totul va veni însă la momentul potrivit! Pentru cei doi soți, cariera este pe primul plan, mai ales că au diverse proiecte profesionale. 

„Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa de tineri. Pentru că mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre. Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil, o să vină, nu l-am programat!', a declarat Edward Sanda pentru sursa citată. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au avut nași la nuntă

Imediat după marele eveniment de vara trecută, cuplul a primit câteva critici din partea unor internauți. Cântărețul a fost vizibil deranjat de unele reacții, după ce i s-a reproșat că nu și-a ales nași, așa cum spune tradiția, și că nu au avut cele mai sofisticate ținute. 

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!

Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100.000 de tradiții și obiceiuri că așa se face. E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent', a fost mesajul artistului, la acea vreme. 

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter