Cum își menține Raluca Bădulescu silueta, după ce a slăbit: „Este o luptă continuă. Mănânc...”

Publicat pe

Cum își menține Raluca Bădulescu silueta, după ce a slăbit. Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare radicală, după ce a slăbit 70 de kilograme. Vedeta s-a supus unei intervenții de micșorare a stomacului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Unii au spus că jurata de la „Bravo, ai stil!” ar fi exagerat și că a slăbit prea mult. Raluca Bădulescu nu pleacă urechea la gurile rele. Ea spus recent cum reușește să-și mențină greutatea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își menține Raluca Bădulescu silueta, după ce a slăbit. Raluca Bădulescu cântărea, în urmă cu câțiva ani peste 100 de kilograme, însă după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, a reușit să scape de 70 de kilograme. În prezent, jurata de la „Bravo, ai stil!” se declarară extrem de mulțumită de felul în care arată, chiar dacă unii au criticat-o pentru că ar fi slăbit prea mult. Raluca Bădulescu a spus că deși are grijă la alimentație, nu a renunțat complet la dulciuri.

Cum își menține Raluca Bădulescu silueta, după ce a slăbit: „Este o luptă continuă. Mănânc...'Cum își menține Raluca Bădulescu silueta, după ce a slăbit: „Este o luptă continuă. Mănânc...'

Cum își menține Raluca Bădulescu silueta, după ce a slăbit

Raluca Bădulescu a ajuns la mult-visata siluetă de fotomodel. Cameleonica vedetă cântărește în prezent 50 de kilograme și este foarte mândră de faptul că a reușit să piardă în greutate. Deși dă impresia că ține o dietă foarte strictă, vedeta a declarat că obișnuiește să mănânce puțin și des. Un alt aspect care o ajută să-și țină în frâu poftele alimentare e faptul că nu-și refuză câte un mic desert din când în când.

„ Mi se pare că am ajuns la niște kilograme și o siluetă de care sunt foarte mulțumită și că într-adevăr, la înălțimea mea, mă pot califica la categoria fotomodele. Repet, să nu creadă oamenii că mă cred vreo Bella Hadid, mă refer aici strict la dimensiuni.

De menționat că este o luptă continuă, mananc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când. Mă străduiesc să fiu atentă la ce și cât manânc, apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul. Nelipsite din poșetă îmi sunt fardurile, creionul negru de ochi, rujul nude, un lip gloss și ceva dulce, musai.„, a precizat Raluca Bădulescu pentru Kanal D.

Citește și: Ce dietă ține Raluca Bădulescu, pentru a se menține la 47 kg: „Nu am renunțat la dulciuri, dar…'. Câte calorii consumă zilnic

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu acum, după ce a slăbit enorm. Misha îi ia apărarea după ce a fost criticată că e prea slabă: „Cu ce vă ajută să aruncați vorbe?'

Ce crede Raluca Bădulescu despre operațiile estetice

Raluca Bădulescu este dispusă să apeleze la o sumedenie de trucuri pentru a arăta bine, însă operațiile estetice nu sunt neapărat pe placul ei. Vedeta nu se opune intervențiilor chirurgicale, însă nu-i place faptul că presupun o perioadă de recuperare, fapt ce i-ar da planurile peste cap.

Citește și: De ce a mers Georgiana Lobonț în Maldive cu soțul ei, deși divorțează: „Au vrut să se distreze pentru…”. Cei doi încă poartă verighetele / EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor: „A considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare”

„ Singurele lucruri care stau între mine și intervențiile pe care mi le-aș dori sunt date de faptul că orice intervenție estetică vine cu o perioadă de recuperare și un nivel mai mic sau mai mare de durere. Chirurgia a înaintat atât de mult încât nu mai sunt dureri supraomenești, ci suportabile, însă disconfortul stă și în faptul că după orice intervenție de genul acesta trebuie să stai în casă pentru o perioadă, pentru recuperare totală. Eu nu vreau să îmbătrânesc, sunt adepta operațiile estetice, atâta timp cât sunt în beneficiul nostru', a mărturisit Raluca Bădulescu. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter