Cum își repară greșelile Hannelore de la Insula iubirii. I-a fost frică să nu-l piardă pe Bogdan: ”Îți pot spune...”

Publicat pe

Hannelore și Bogdan de la Insula iubirii au rămas împreună după terminarea emisiunii, iar cei doi au făcut și nunta. După ce a fost extrem de apropiată de Andi, Hannelore încearcă să-și repare greșelile și să-i demonstreze soțului său cât de mult îl iubește.

A fost la un pas să-l piardă pe Bogdan, iar acum concurentei îi pare rău și încearcă să repare tot ceea ce a făcut greșit pe tot parcursul emisiunii. Hannelore de la Insula iubirii a fost atrasă de Andi, însă l-a ales pe Bogdan și a dorit să continue povestea lor de dragoste.

După terminarea emisiunii, cei doi călătoresc și se bucură unul de celălalt. Hannelore îi face declarații de dragoste lui Bogdan și îi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Cei doi sunt fericiți împreună și consideră că această experiență i-a apropiat mai mult.

'Nu există cuvinte prin care să îți pot spune cât de mult te iubesc! 😍😙', este declarația de dragoste pe care Hannelore i-a făcut-o lui Bogdan.

Cum își repară greșelile Hannelore de la Insula iubirii. I-a fost frică să nu-l piardă pe Bogdan: 'Îți pot spune...'Cum își repară greșelile Hannelore de la Insula iubirii. I-a fost frică să nu-l piardă pe Bogdan: 'Îți pot spune...'

Citește și: Hannelore şi Bogdan de la Insula Iubirii au plecat în vacanţă, la Viena. Cum se distrează departe de România

Citește și: Ispita Andi râde de Hannelore de la Insula iubirii, după terminarea emisiunii. Situația dintre cei doi a luat o întorsătură neașteptată

FOTO: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter