Cum iubesc bărbaţii

Publicat pe

Am vrut să aflăm cum văd dragostea atât bărbații celibatari, cât și cei căsătoriți, al căror numitor comun e că nu duc lipsă de admiratoare și de faimă. Acest mic „test ne-a dezvăluit că vedetele căsătorite au fost mai deschise în a răspunde la întrebări, în timp ce la capitolul celibatari, Cornel Ilie este preferatul nostru, fiind printre puținii care nu au considerat întrebările mult prea personale.

 

 CORNEL ILIE

 

Care a fost cel mai surprinzător mod în care ți-ai cunoscut o vii­toare iubită?

Cel mai surprinzător, de cele mai multe ori, este și cel mai simplu sau firesc. S-a întâmplat în timp ce mergeam pe stradă, ne îndreptam unul spre celălalt, ne-am privit, am trecut unul pe lângă altul, ne-am privit și peste umăr, ne-am zâmbit. Puțină vreme mai târziu ne-am revăzut, dar am început să mer­gem amândoi în aceeași direcție, pe același drum.

 

Când ai făcut ultima dată o fe­meie să plângă de fericire?

În vacanța în care sunt acum.

 

Tu folosești rețelele sociale pen­tru „a agăța?

Folosesc rețelele de socializare pentru comunicare, așa că din punctul ăsta de vedere prefer vari­anta contactului direct. Ecranele și tastaturile nu țin loc de „chimia potrivită și decisivă și orice flirt are farmec când se întâmplă „pe viu, contează foarte mult tonul în care spui cuvintele, nu cuvintele în sine.

 

Care a fost cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut pentru a intra în grațiile unei femei?

Am insistat să o conving să mă cu­noască și să aibă încredere în mine, deși lumea din jurul ei îi spunea să fie atentă cu mine, pentru că știu ei mai bine cum e cu artiștii și, mai ales, cu cei din trupele rock.

 

Ai fost vreodată înșelat? Ce pă­rere ai despre infidelitate?

Am fost înșelat, da. De cele mai multe ori cred că apare atunci când cel înșelat nu mai este atent cu cea de lângă el. Probabil, de asta mi s-a întâmplat și mie, nu știu și nici nu am vrut să aflu motivul. Dar cred că este o slăbiciune din partea celui care înșală și o pe­deapsă involuntară pentru cel înșelat.

 

Ți s-a întâmplat să fii îndrăgos­tit de două femei în același timp? Cum ai depășit momen­tul?

Nu cred că poți fi îndrăgostit de două persoane în același timp. Dar poți să faci o pasiune paralelă și cred că este o luptă personală cu egoul tău să înțelegi că pe a doua persoană o dorești doar, dar de cea de care ești îndrăgostit ai nevoie. Iar asta înseamnă mult mai mult.

 

FOTO: Vali Bărbulescu

 

FLORIN DUMITRESCU

 

Care a fost cel mai recent cadou pe care i l-ai făcut soției tale fără o ocazie anume?

Urmează să-l primească. E vorba de un parfum, parfumul ei prefe­rat, Gipsy Water. E un parfum unisex, după care ea este înnebu­nită. Țin minte că atunci când ne-am cunoscut mi-a spus că aces­ta este parfumul ei favorit. Am făcut deja comanda și aștept să vină cadoul.

 

Ce date importante ale relației sărbătoriți?

8 mai – ziua cununiei noastre. 7 iunie – ziua în care am făcut nun­ta. 19 octombrie – ziua de când suntem împreună. 14 februarie – ziua în care am cerut-o de nevastă. Și 6 august – ziua în care ne-am cunoscut.

 

La cât timp după căsătorie se schimbă pasiunea de la început în… altceva?

Nu știu. În cazul nostru nu s-a schimbat, noi suntem la fel ca îna­inte. Pasiunea nu s-a schimbat, s-a schimbat altceva. Noi ne-am ma­turizat, am evoluat ca indivizi, ca oameni. Sigur, într-o relație avem și momente bune, și momente mai puțin bune, însă pasiunea e chiar mai mare decât înainte.

 

Care a fost primul obicei de burlac la care a trebuit să renunți după căsătorie și de care ți-e dor și acum?

Jocurile video. E singura chestie de care mi-e dor. Dar nu am renunțat la ele pentru că nu mai sunt burlac, ci pentru că am un co­pil (în curând doi) și nu mai am timp la dispoziție pentru așa ceva. Prefer să mă joc cu Ava. Bine, jo­curile de pe telefon nu se pun.

 

Cu ce ocazie a trebuit să îi spui unei femei cel mai recent „îmi pare rău, sunt căsătorit'?

N-am spus-o, pentru că n-am avut ocazia. Dar uite, îți dau un exem­plu. Am avut azi un eveniment cu vreo sută de femei și în clipa în care le-am spus cât de îndrăgostit sunt de soția mea le-am cam pier­dut atenția.

 

Există gelozie la voi în cuplu?

În limita bunului simț. Și n-aș zice neapărat gelozie, mai degrabă ne tachinăm.

 

Foto: Mihai Stetcu (Antena 1)

 

CABRAL IBACKA

 

Care a fost cel mai recent cadou pe care i l-ai făcut soției tale fără o ocazie anume?

O melodie. Era creștina supărată pe mine și nu prea mai aveam variante s-o împac, că e pretențioasă rău. No­rocul a fost că m-am dus în vizită la un prieten, cântăcios omul, și tocmai pre­gătea o piesă muzicală care mi-a plă­cut foarte mult… și versurile veneau mănușă situației conjugale ușor tul­buri… așa că am stat pe capul omului până a zis că mă ajută, așa că ne-am dus la geamul nefastei și i-am cântat piesa. A ieșit bine, acum mănânc iar mâncare caldă…

 

Ce date importante ale relației sărbătoriți?

Mda… aici e mai greu cu mine, sunt uituc ca un pește, uit de toate zilele – inclusiv de-ale mele. Evident, alt mo­tiv de supărare… Obișnuim să sărbă­torim clasicele „când ne-am cunoscut, data la care ne-am măritat, cea la care ne-am cununat… plus aniversarea pri­mei dăți când am făcut dragoste. Asta se aniversează prin nani preluuung, că după 7 ani de relație cam asta îți mai rămâne…

 

La cât timp după căsătorie se schimbă pasiunea de la început în… altceva?

Depinde de om. La mine s-a schimbat după vreo trei zile, când m-am prins peste ce teroristă am dat. Dar era prea târziu… Și ca să-ți răspund și la ce m-ai întrebat… cred că se schimbă după un an. Deja noutatea dispare, dacă cei doi sunt sinceri și deschiși nu mai sunt multe lucruri de aflat, nu mai apar surprize decât dacă sunt constru­ite. Cred că după un an relația de în­drăgosteală se transformă în altceva. Și dacă cei doi vor, dacă cei doi își dau interesul… se poate transforma în ceva frumos.

 

Care a fost primul obicei de burlac la care a trebuit să renunți după că­sătorie și de care ți-e dor și acum?

Nu-l pot spune pe primul din intermi­nabila listă, fac scârbă-n casă. Ți-l spun pe al doilea… interminabilele beri cu prietenii. Oricât ar fi de înțelegătoa-re, o nevastă nu va înțelege niciodată de ce să stai tu cu prietenii tăi atâtea ore și tot ce ai de povestit din orele alea să fie „Eh, am băut niște beri, am râs, am povestit… Sigur se întâmplă ceva obscur pe care ea nu-l află niciodată.Așa că mai bine rărești berile…

 

Cu ce ocazie a trebuit să îi spui unei femei cel mai recent „îmi pare rău, sunt căsătorit'?

Producătoarei show-ului „Sunt cele­bru! Scoate-mă de-aici! așa i-am zis: „Îmi pare rău, sunt căsătorit, nu pot da un OK până nu vorbesc cu nevas­ta. Desigur că m-a înțeles, era vorba de o plecare de peste 45 de zile în jun­gla africană… și chiar dacă ar părea că eu mă duc în Africa de Sud la țară la rude… eu mi-s din Berceni, pentru mine „la țară e la Buzău!

 

Există gelozie la voi în cuplu?

Desigur. De ce n-ar exista? Dar nu e ge­lozia aia de te face să verifici telefonul sau să-ți urmărești undercover partene­rul prin oraș… e mai mult un fel de posesivitate liniștită, așa…

 

Foto: Marius Bărăgan

 

RĂZVAN FODOR

 

Care a fost cel mai recent cadou pe care i l-ai făcut soției tale fără o ocazie anume?

Sincer, foarte rar m-am putut organiza să îi iau un cadou fix în ziua cu ocazia specială, așadar, darurile pentru a mea soție vin mai tot timpul între sărbători. Cea mai recentă surpriză a fost vacanța în America, la care ea nu se aștepta să se mai poată realiza, dar m-am străduit să pun totul la punct și am reușit să plecăm cam pe ultima sută de metri. În rest, dacă plec pe la cumpărături și găsesc flori proaspete de grădină, nu mă întorc fără un buchet pentru ea. Ne potrivim mult din punctul ăsta de vedere, nici unul nu așteaptă de la celălalt cadouri complicate sau extravagante, ci mai de­grabă gesturi simple și cu multă dragos­te.

 

Ce date importante ale relației sărbătoriți?

Pe toate! Începutul relației noastre, căsă­toria civilă, căsătoria religioasă… toate sunt importante pentru noi. Nu îți închi­pui că facem câte un tort pentru fiecare aniversare, că am da în diabet, dar găsim un mod de a le marca cumva. Eu sunt destul de bun la a reține ani și date, chiar un pic fixist aș putea spune, așa că armo­nia în familie a rămas intactă, pentru că nu am uitat niciun detaliu până acum.

 

La cât timp după căsătorie se schimbă pasiunea de la început în… altceva?

Nu am ajuns la momentul ăla și nici nu prea cred în statistici. Unii spun că dra­gostea durează trei ani, alții șapte… noi atingem pragul de opt și până acum schimbările au fost doar bune, dar în niciun caz nu au legătură cu sentimente­le, care au rămas aceleași.

 

Care a fost primul obicei de burlac la care a trebuit să renunți după căsătorie și de care ți-e dor și acum?

Să beau și să mănânc la televizor în li­ving și să o iau ud prin casă după ce ies de la duș.

 

Cu ce ocazie a trebuit să îi spui unei femei cel mai recent „îmi pare rău, sunt căsătorit'?

Asta este o parte bună a vieții de persoa­nă publică: lumea știe deja, nu e nevoie de explicații.

 

Exista gelozie la voi în cuplu?

Am trăit cu exemple în jurul meu și am văzut cât de distructivă e gelozia, prefer să nu dau motive.

Foto: Adi Stoicoviciu

 

OANA POPOIAG

 

Cum iubesc bărbaţiiCum iubesc bărbaţii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter