Cum o cheamă, de fapt, pe Cristina Țopescu. S-a aflat numele din certificatul de deces

Publicat pe

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, singură, și nimeni nu a știut de ea mai bine de două săptămâni. Jurnalista a fost găsită fără suflare, după ce o vecină a alertat poliția. Joi, 16 ianuarie, trupul fiicei lui Cristian Țopescu va fi incinerat.

Cum o cheamă, de fapt, pe Cristina Țopescu. S-a aflat numele din certificatul de decesCum o cheamă, de fapt, pe Cristina Țopescu. S-a aflat numele din certificatul de deces

Moartea Cristinei Țopescu a ridicat numeroase semne de întrebare, iar potrivit medicilor legiști, aceasta a murit în urma unui infarct.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus astăzi la capela cimitirului Bellu din Capitală, urmând ca jurnalista să fie incinerată mâine, 16 ianuarie.

Puțini sunt însă, cei care știu numele complet al regretatei jurnaliste. Astfel, pe certificatul de deces al Cristinei Țopescu scrie negru pe alb: Țopescu Mariana Rodica Cristina, potrivit Cancan.

La cine au ajuns câinii Cristinei Țopescu

După moartea Cristinei Țopescu, cei patru câini au ajuns la Kiki Bărbuceanu, reprezentantul asociației ARCA . Patrupezii au parte de îngrijire atentă și multă afecțiune.

‘I-am luat pe toți patru la mine acasă. Aici au parte de toate condițiile. O să îi dăm spre adopție însă deocamdată așteptăm să vedem dacă cineva din familie sau prieteni vor să îi ia.’, a spus Kuki Bărbuceanu pentru Click!.  

Deși sunt doar niște animale și nu pot vorbi, durerea și dorul se pot citi în ochii câinilor Cristinei Țopescu. Cățeii jurnalistei vor fi dați spre adopție, iar orice familie iubitoare îi poate lua.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter