Cum o ironizează Vulpița pe Emily Burghelea. Filmulețul în care fosta asistentă tv este luată peste picior: „Eroina mea. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută”

Publicat pe

Scandalul dintre echipa Acces Direct și Emily Burghelea, fosta asistentă din cadrul emisiunii, continuă. Asistenta tv a demisionat, pentru că a aflat că Veronica este bătută de soțul ei, Viorel. Nimeni nu a luat poziție în privința acestui lucru, așa că Emiliana a decis să înceteze orice colaborare cu postul tv. 

De altfel, de la decizia ei au ieșit multe lucruri la iveală, atât despre celebrul cuplu, cât și despre echipa Acces Direct și lucrurile pe care le face postul pentru audiență. 

Răsturnare de situație în scandalul Emily Burghelea – Acces Direct! Martorul s-a întors împotriva ei: Emily m-a rugat să o susțin. Am crezut ceea ce mi-a spus, fără să ascult și celelalte părți'

Acum, după ce Emily a făcut un vlog în care a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt, și cum și-a prezentat demisia, Vulpița a fost pusă să îi „răspundă' fostei asistente tv, ironizând-o și luând în derâdere tot ce a spus. 

Pe contul de Instagram al Vulpiței au apărut mai multe filmulețe în care această își bate joc de Emily, cea care i-a fost alături și la care a dormit, chiar, atunci când avea probleme cu Viorel. 

În filmulețe, se vede cum Vulpița cântă melodia „Eroina', prefăcându-se că plânge, așa cum a făcut-o Emily în story-urile postate de ea. 

„Hop, hop, eroina meaaaa, mi-ai rănit sentimentele și acum am ajuns eu asistentă'spune Vulpița.

Răsturnare de situație în scandalul Emily Burghelea – Acces Direct! Martorul s-a întors împotriva ei: Emily m-a rugat să o susțin. Am crezut ceea ce mi-a spus, fără să ascult și celelalte părți'

Reporterul Acces Direct, Doina Stină, o întreabă pe Vulpița de ce poartă ochelari de soare: 

„Eroina meaaa. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută' spune Vulpița.

„De ce purtați ochelari, doamnă?' se aude vocea Doinei, reporterul de la Acces Direct, pe fundal, ca o ironie la tot ce se întâmplă.

„Pentru că sunt bătută', continuă Vulpița.

De pe contul de Instagram al Veronicăi reiese destul de clar că altcineva îi administreză contul, mai exact o echipă de la Acces Direct. De altfel, se și observă cum tânăra este pusă să realizeze aceste filmulețe batjocoritoare la adresa Emilianei. 

„Ai văzut la ea pe story? Ăștia de la Acces o pun să-și bată joc de tine, că ea nu ar face niciodată așa ceva', este unul dintre comentariile primite de Emily Burghelea, pe rețeaua de socializare.

Totul a pornit de la o petrece ținută la Emily Burghelea acasă. Viorel spune că asistenta a îmbătat-o pe Vulpița și a încercat să-l îmbete și pe el, după care a îmbrăcat-o pe Veronica în costum de baie, a pus-o să danseze în ipostaze intime, în timp ce iubitul ei o filma.

‘Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: ‘Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily’. ‘Păi și ce vrei?’, i-am zis eu. ‘Păi să mă duc la ea la o petrecere’ și i-am zis ‘Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo. Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit… Înalt. Un băiat înalt.

Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok. A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că ‘Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă’. Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat. Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic.

Cum o ironizează Vulpița pe Emily Burghelea. Filmulețul în care fosta asistentă tv este luată peste picior: „Eroina mea. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută'Cum o ironizează Vulpița pe Emily Burghelea. Filmulețul în care fosta asistentă tv este luată peste picior: „Eroina mea. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută'

Am făcut un dans popular și ce spune Emily: ‘Hai să facem baie în jacuzzi’. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma’ a spus Viorel, șocat de cele întâmplate, potrivit cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter