Cum o mai cheamă pe Anca Serea în buletin. Vedeta a fost recrutată în armată la 18 ani: "Au zis că sunt băiat"

Publicat pe

Cum o mai cheamă pe Anca Serea în buletin. Anca Serea formează un cuplu cu Adi Sînă, iar împreună cresc șase copii. În vârstă de 41 de ani, prezentatoarea tv a adus pe lume șase copii. Deși este cunoscută de multă lume, puțini știu cum o mai cheamă pe Anca Serea în buletin. Mai mult, vedeta a povestit cum a fost recrutată în armată din cauza celui de-al doilea prenume al său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea este considerată o mamă eroină, după ce a adus pe lume șase copii. În vârstă de 41 de ani, Anca are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Vedeta este căsătorită cu Adi Sînă, iar împreună au construit o familie excepțională.

Cum o mai cheamă pe Anca Serea în buletin. Vedeta a fost recrutată în armată la 18 ani: "Au zis că sunt băiat"Cum o mai cheamă pe Anca Serea în buletin. Vedeta a fost recrutată în armată la 18 ani: "Au zis că sunt băiat"

Anca Serea poartă și nume de băiat în buletin. Putini sunt cei care știu că prezentatoarea tv mai are un prenume. Vedeta a povestit că în urmă cu mulți ani părinții ei au primit o scrisoare de recrutare în armată, pe motiv că ar fi băiat.

Citește și: Ce afacere de milioane de euro au Anca Serea și Adi Sînă.În trecut, s-a spus că cei doi au probleme financiare

Citește și:Anca Serea și Adi Sînă au împlinit 7 ani de căsnicie. Ce surpriză i-a pregătit cântărețul soției lui:„El este cu aniversările. Îmi doream să…' / EXCLUSIV

Citește și:Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la ziua Gabrielei Prisăcariu, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cum au fost surprinși

Citește și:Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu. Are 21 de ani și e studentă:„Ne cunoaștem de ceva vreme'

Cum o mai cheamă pe Anca Serea în buletin

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Vedeta formează un cuplu cu Adi Sînă, iar împreună cresc șase copii. Anca Serea are doi copii din căsnicia anterioară, iar cu celebrul artist are patr copii. Recent, Anca a mărturisit că mai are un al doilea prenume în buletin, lucru de care nu știe multă lume. Mai mult, prezentatoarea tv a povestit că a fost recrutată în armată când a împlinit 18 ani, deoarece poartă un nume de băiat.

Pe Anca Serea o mai cheamă Louis, motiv pentru care a fost chemată să facă armata. „Mă mai cheamă și Louis! Oamenii au zis că sunt băiat, așa că m-au convocat la armată!', a dezvăluit Anca, pentru Click!

Anca Serea a fost certată de soț că nu se prezintă cu numele Sînă

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015, la câteva zile după ce au făcut cununia religioasă. Vedeta a luat, în acte, numele soțului la căsătorie, dar în viața publică a rămas Anca Serea. Pe canalul de Youtube, artistul a certat-o pe soția sa că nu se prezintă cu numele de Sînă.

„De ce spui că te cheamă Anca Serea? Mă uitam zilele trecute la televizor şi am văzut o reclamă în care Anca Serea recomanda un şampon. Vrei să le arăt eu buletinul tău, să vadă toată lumea cum te cheamă? Nici măcar Anca Serea Sînă, ci doar Anca Sînă… Păi unde e mândria mea?', a fost reacţia solistului, chiar în cadrul unei discuţii de pe blogul lor.

Cei șase copii ai Ancăi Serea poartă nume biblice

Anca Serea a născut șase copii minunați. Vedeta le-a ales nume biblice. David și Sarah sunt copiii prezentatoarei tv din prima căsnicie cu afaceristul Filip Poplingher. Noah, Ava, Moise și Leah sunt copiii pe care Anca îi are împreună cu Adi Sînă.

Numele biblice le-am ales în semn de recunoștință pentru omul care sunt astăzi și pentru viața noastră frumoasă: pentru Dumnezeu și pentru fiecare zi, așa cum este ea.

Am vrut ca numele de Leah să fie din același registru ca și al fraților ei. Este un nume biblic, cu litera H la sfârșit, ca și Sarah și Noah. Când David și Sarah erau mici erau pasionați de Star Wars. Și de acolo ne-am inspirat cu numele de Leeah. Fetele au câte două nume – Sarah mai este și Anouk, iar Ava mai este și Stephanie', ne-a explicat Anca Serea într-un interviu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter