Cum o protejează Liviu Teodorescu pe soția sa de când este însărcinată: "Iulia poartă tot greul în perioada asta. Nu am decât să..."

Publicat pe

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Artistul și partenera sa de viață vor deveni părinți pentru prima oară. În urmă cu câteva săptămâni, Liviu Teodorescu a anunțat pe rețelele de socializare că soția sa va aduce pe lume o fetiță. În toată această perioadă, cântărețul are grijă de Iulia și o protejează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Liviu Teodorescu se poate declara un bărbat împlinit. Artistul în vârstă de 30 de ani va deveni tată pentru prima oară. Soția lui, Iulia, este însărcinată în șase luni, iar în curând va naște o fetiță. Liviu Teodorescu a dezvăluit și numele micuței sale.

Cum o protejează Liviu Teodorescu pe soția sa de când este însărcinată: "Iulia poartă tot greul în perioada asta. Nu am decât să..."Cum o protejează Liviu Teodorescu pe soția sa de când este însărcinată: "Iulia poartă tot greul în perioada asta. Nu am decât să..."

Liviu Teodorescu a distribuit pe rețelele de socializare, unde le-a dezvăluit fanilor săi faptul că el și soția sa vor deveni părinți. Fanii acestuia au fost surprinși când au aflat și i-au felicitat pe cei doi.

Citește și: Liviu Teodorescu va deveni tată pentru prima oară: „Sunt cel mai fericit”. Cum l-a anunțat soția lui că e însărcinată

Citește și:Cum arată casa lui Liviu Teodorescu. Ce au artistul și soția lui în dormitorul matrimonial

Citește și:Steliano Filip și iubita lui, Fiviane, s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și:Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm…”

Cum o protejează Liviu Teodorescu pe soția sa de când este însărcinată

Liviu Teodorescu va deveni tată pentru prima oară. Soția sa, Iulia, este însărcinată în șase luni, și va aduce pe lume o fetiță. Cei doi sunt în culmea fericii, iar artistul a declarat că abia așteaptă să își strângă în brațe fiica. Recent, Liviu Teodorescu a mărturisit că în această perioadă are mare grijă de soția lui. Artistul îi este alături trup și suflet Iuliei.

„Ea poartă tot greul în perioada asta! Eu nu am decât să stau în jurul ei și să o fac să își gestioneze emoțiile mai bine. Orice femeie în perioada asta este mult mai supusă emoțiilor, dar sacrificiul suprem ea îl face, e vorba despre meritul ei, emoțiile ei, viața ei care acuma  se schimbă și suntem acolo să oferim suport la toată treaba asta și o să fie bine', a spus Liviu Teodorescu pentru Click!

Liviu Teodorescu și Iulia vor avea o fetiță

Liviu Teodorescu și Iulia și-au dorit de mult timp să devină părinți, iar acum visul li s-a împlinit. Cei doi și-au unit destinele în iulie 2021, după zece ani de relație. Acum, Liviu și Iulia Teodorescu vor deveni părinți și vor avea familia mult visată. Cântărețul a dezvăluit că el și soția lui vor avea o fetiță, care va primi numele Ecaterina.

„Cred că o să fiu un tătic foarte relaxat și cred că o să mă iubească foarte tare.(…)O să avem o fetiță! Ca nume, ne-am gândit la Ecaterina și cred că ăsta o să rămână! A fost parcă materializarea unui singur gând, parcă și ea își dorea același nume!', a mai spus Liviu.

Liviu Teodorescu: „Îi mai vorbesc, îi mai cânt”

Liviu Teodorescu a mărturisit că vestea i-a surprins pe toți membrii familie, mai ales că părinții lui și ai Iuliei își doreau un nepot. După ce au aflat că vor avea o nepoată, viitori bunicii au fost în culmea fericirii.

„Nu s-au așteptat nici ei. E o chestie pe care o proiectezi în viitor. Eu sunt sigură că și atunci când o să iasă de acolo o să fie un șoc. Acum e tot o idee, o burtică mare. Am început să am TikTok-ul plin de videoclipuri despre schimbat scutece.Îi mai vorbesc, îi mai cânt. Ne-am gândit la un nume și cred că așa o să rămână, Ecaterina, ulterior după ce am ales am aflat că pe mama socrului din partea Iuliei o chema așa, bunica Iuliei', mai spunea artistul în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă