Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale: „Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine”

Publicat pe

Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a traversat clipe de coșmar în urmă cu câteva săptămâni, când ființa care i-a dat viață a plecat în Ceruri. A fost devastată de durere și o perioadă a lipsit din mediul online, însă când a revenit le-a povestit celor ce o urmăresc și îndrăgesc cea mai cruntă zi din viața ei. Iată unde se afla atunci când mama ei își dădea ultima suflare, dar și ce a simțit frumoasa brunetă în acele momente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale. Ella Tina a rămas fără cea care i-a dat viață! Știa că este bolnavă și că se confruntă cu o boală incurabilă, însă nu se aștepta vreodată să moară atât de repede. Lucidă și conștientă de tot ce se întâmplă în jurul ei, mama fostei concurente de la Puterea Dragostei a trecut în neființă. Din nefericire, frumoasa brunetă nu se afla acasă în acel moment crunt, însă a simțit totul în interiorul ei, iar Dumnezeu i-a arătat multe semne.

Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale: „Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine'Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale: „Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine'

Ella Tina și-a găsit curajul pentru a vorbi despre cea mai cruntă zi din viața ei. Cu lacrimi pe față, fiindcă nu s-a putut abține din plâns, a făcut un live, unde a vorbit cu toți cei din comunitatea ei despre moartea mamei sale. Nu i-a fost deloc ușor să vorbească despre astfel de lucruri, însă cu durere în suflet, a decis să se descarce în fața celor care o urmăresc și îndrăgesc de atâta timp.

Citește și: Ce mesaj a postat Ella Tina după moartea mamei sale:'Vă rog să vă rugați pentru noi'

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit:„Jumătate din inima mea a încetat să mai bată'

Citește și: Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere:„Un loc de care suntem fascinați'. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Citește și: Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere:„Un loc de care suntem fascinați'. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale

Ella Tina era conștientă de faptul că ziua cea neagră se apropie, asta fiindcă boala nemiloasă a mamei sale înainta foarte repede. Totuși, înainte de a pleca de acasă, mama ei se simțea bine și nu părea să-i fie rău. A plecat plângând, iar la scurt timp, s-a întors și a găsit-o fără suflare. În tot acest timp însă, frumoasa brunetă susține că a primit semne de la Dumnezeu. Când s-a urcat în avion străluceau foarte tare 3 stele, moment în care a simțit o conexiune. Nu a mai durat mult și a început și o ploaie liniștită, iar apoi i-a sunat telefon. Tatăl ei plângea fără oprire, moment în care a decis că trebuie să ajungă urgent înapoi acasă.

'Am intrat în avion și strălceau foarte tare trei stele. I-am zis verișoarei mele că ceva se întâmplă. Simțeam ceva. Nu a mai durat mult și m-a sunat tatăl meu și mătușa mea plângând foarte tare. M-am speriat, însă apoi am auzit-o pe fundal pe mama mea. Am zis că mai rezistă. A zis că vrea să se așeze și să doarmă. S-a așezat și în 2 minute a murit. Asta am aflat după. M-a sunat tatăl meu plângând extraordinar de tare. Mi-am dat seama că plânge fiindcă îi este extrem de rău și și-a dat seama că o să plece în noaptea aia. Ea murise în timpul ăsta. V-am zis că am avut o conexiune cu stelele alea. (…) A început o ploaie, dar o ploaie liniștită. Atunci am murit. Eu am simțit, s-a rupt ceva puternic în mine. (…)', a povestit Ella Tina în mediul online.

Ella Tina a vrut să înregistreze ultimele cuvinte ale mamei sale

Ella Tina a sunat imediat la o prietenă să vină să o ia de la aeroport și să o ducă acasă. Tot drumul, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a plâns neîncetat și s-a rugat să o găsească în viață pe mama ei. Ba mai mult, a pornit înregistrarea pe telefon, tocmai pentru a filma ultimele clipe și cuvinte alături de cea care i-a dat viață. Din nefericire, a fost mult prea târziu, iar când a deschis ușa de la dormitorul ei, era deja în somnul veșnic.

'A venit o prietenă, m-a luat de la aeroport să mă ducă acasă. Am plâns tot drumul. O oră nu am putut să vorbesc. Am pornit înregisrarea când aproape am ajuns. Voiam să existe înregistrarea aia cu ultimele cuvinte. Cu ce vrea ea să îmi spună. Când am ajuns, ea murise. Cum am deschis ușa, am simțit. Am văzut- că doarme. Am zis că nu are cum să doarmă, că mama nu doarme. Ea se chinuia mult să adoarmă și să stea pe partea aia așa cum era. Mi-am dat seama că a murit.', a continuat printre lacrimi Ella Tina.

Ella Tina s-a ocupat de înmormântarea mamei sale

În momentul în care a intrat în dormitorul mamei sale și și-a dat seama că a murit, Ella Tina a leșinat pe loc. Preț de câteva minute nu și-a revenit, însă apoi a conștientizat că totul rămâne pe spatele ei de acum înainte. Cu o 'putere trimisă de Dumnezeu', așa cum a precizat ea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a reușit să organizeze cap-coadă înmormântarea celei care i-a dat viață, alegând un sicriu alb pentru 'îngerul ei'.

'Știu că am leșinat câteva minute. Nu-mi aduc aminte nimic. Mi-am revenit apoi, și am făcut toate pregătirile pentru înmormântare. I-am luat un sicriu alb. Mama mea a fost un înger. Am stat cu ea în Biserică toată noaptea. (…) Ea a fost lucidă până în ultimul moment. S-a pus să doarmă și a adormit pentru totdeauna. ', a mai povestit Ella Tina în mediul online.

Sursă foto: Instagram / TikTok

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter