Cum răspunde Andreea Bălan la atacurile lui George Burcea. „Probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități”

Publicat pe

Scandalul dintre Andreea Bălan și tatăl fetițelor sale continuă în mediul online. După ce George Burcea și-a acuzat soția că i-a dat block pe Instagram, de pe contul fiicei lor, artista a reacționat și a explicat de unde a pornit totul.

Cum răspunde Andreea Bălan la atacurile lui George Burcea. „Probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități'Cum răspunde Andreea Bălan la atacurile lui George Burcea. „Probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități'

Andreea a drclarat că a fost nevoită să îi dea block lui George Burcea, de pe contul Ellei, motivul fiind postările total nepotrivite ale acestuia.

â

Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor.

Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține', a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Totul a pornit de la faptul că el postează, în mediul online, tot felul de lucruri destul de urâte, care pe mine m-au deranjat. De exemplu, un satâr la gâtul unui om, o gogoașă dată printr-o liniuță de făină care, oarecum, ia la mișto dosarul penal pe care el îl are.

Înjură oamenii pe Facebook. Și de fiecare dată când a făcut aceste postări, eu în privat i-am spus, te rog, nu mai posta așa, că nu îmi face bine, nu îți face nici ție bine, mai ales în cazul divorțului nostru, că nu arată că ești ok sau că ești civilizat. Și nu a contat ceea ce am spus eu în privat. Totul a culminat de Paște, când a postat o poză cu un satâr la gâtul prietenului cu care locuiește și, din nou, i-am făcut observație să șteargă postare, pentru că mi s-a părut oribil să posteze poze cu fetele noastre.

Pentru că dăduse share la niște poze de pe contul Ellei de pe Instagram și apoi, imediat, a pus această poză cu satârul la gât. Și nu a vrut să șteargă postarea și apoi eu l-am blocat de pe contul Ellei', a mai declarat cântăreața.

„Este într-o perioadă de rebeliune, probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități. Pentru că na, ai dreptul să vii la copii, dar ai și niște responsabilităti, adică nu doar să vii, trebuie să îi și crești. Și el în ultimele luni a venit de șase, șapte ori, adică destul de puțin', a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

George Burcea continuă atacurile la adresa artistei

La scurt timp după ce artista a mărturisit că fostul ei partener, George Burcea, i-a adresat cuvinte urâte, acesta a scris un nou mesaj pe contul de socializare. Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă', și-a început George Burcea mesajul.

Trăim într-o lume în care senzaționalul, irefutabilul și exclusivul au întâietate, iar cultura, arta și mai ales omenia sunt împinse ușor, dar sigur, în mocirlă.

O lume în care indiferent de ce decizie iei într-un punct al vieții, cei din jur te vor critica. O lume în care dacă ești persoană publică trebuie să primești cu brațele deschise înjurături, critici și mai ales sfaturi de care nu ai nevoie', a scris George Burcea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter