Cum a reacţionat Jennifer Aniston când a aflat de divorţul lui Brad Pitt, fostul ei soţ

Publicat pe

Angelina Jolie a cerut divorţul de Brad Pitt după 2 ani de căsătorie, actriţa invocând diferenţe ireconciliabile. Ea cere custodia celor 6 copii si nu solicită pensie alimentară.

 

brad-pitt-si-jennifer-aniston

 

Bulversată de acest divorţ, toată lumea s-a întors acum spre Jennifer Aniston, fosta soţie a lui Brad, pe care actorul a părăsit-o în 2004, după ce s-a îndrăgostit de Angelina Jolie.

 

Jennifer Aniston şi Brad Pitt formau unul dintre cele mai glam cupluri la începutul anilor 2000. Actriţa este acum căsătorită cu Justin Theroux, însă ştirea divorţului nu a lăsat-o indiferentă.

 

Potrivit US Weekly, actriţa din „Friends' nu şi-ar fi ascuns satisfacţia la auzul acestei despărţiri şi chiar ar fi afirmat: „Da, aceasta este karma!'

 

Se pare că Jennifer nu a crezut niciodată că Angelina este femeia potrivită pentru Brad Pitt, fiind mult prea complexă pentru el.

 

Jennifer Aniston ar fi avut tot timpul sentimentul că povestea de dragoste dintre Brad şi Angelina se va termina într-o zi. „Ea nu a simţit că Angelina este femeia cu care Brad va rămâne până la sfârşitul vieţii. A crezut mereu că Angelina este mult prea complexă pentru el. El este un tip simplu'.

 

Totuşi, Jennifer Aniston nu şi-ar fi dorit ca Brad si Angelina să se despartă. „Jennifer îi doreşte tot binele lui Brad. Ea este fericită şi vrea ca şi el să fie'.

 

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter