Cum reușește Lora să fie într-o formă perfectă chiar dacă îi plac cartofii prăjiți

Publicat pe
Lora reușește să ne impresioneze cu fiecare apariție, fiind una dintre vedetele cu un fizic de invidiat pe care știe să îl scoată mereu în evidență. Tocmai din acest motiv, artista primește foarte des întrebari legate de eforturile pe care le face pentru a-și menține această formă perfectă. Ce mănâncă? Ce sport face? Are vreun secret anume?
Hotărâtă să lămusearcă aceste lucruri, Lora mărturisește cu mâna pe inimă, că nu are o rețetă secretă știută doar de ea și pe care nu vrea să o împărtășească cu admiratorii ei. Dimpotriva, a fost foarte deschisă să vorbească despre dieta și stilul ei de viață.
Cand vine vorba de dieta mea, nu vreau sa îmi impun niște reguli foarte stricte. Nu fac excese de zahăr și de produsele care conțin făină albă, dar evident că mai sunt momente în care le consum. Pentru că da, îmi plac cartofii prăjiți. Prefer mâncarea gătită și o evit pe cea de tip fast-food. Și cam atât…'

Citește și:

În plus, Lora este o mare iubitoare a sportului pentru care își face timp de fiecare dată.
De mică mi-a plăcut să fac sport. Cred că pe lângă un regim alimentar echilibrat este important să facem și sport pentru că ajută foarte mult. În plus, sportul ne ajută să ne relaxăm și este o metodă plăcută prin care te menții în formă.', a completat Lora.
Lora este una dintre cele mai apreciate voci din Romania, iar în urmă cu o lună a lansat un nou single Valul', împreună cu un videoclip care te duce în lumea circului. Lora interpretează un rol dublu fiind și jumătatea inocentă, cât și jumătatea curajoasă.
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter