Cum a reușit Radu Pietreanu să treacă peste drama care i-a marcat viața: „Am plecat pe cealaltă lume un minut”

Publicat pe

Cum a reușit Radu Pietreanu să treacă peste drama care i-a marcat viața. Radu Pietreanu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Cu toate că are o carieră de invidiat și este iubit de public, acesta nu a fost ferit de problemele de natură medicală. În urmă cu câțiva ani, el a fost diagnosticat cu o boală gravă, din cauza căreia a stat în comă timp de trei săptămâni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Radu Pietreanu este unul dintre actorii cu renume de la noi din țară. Acesta, deși nu a vorbit de prea multe ori despre problemele cu care s-a confruntat, a trecut printr-o adevărată dramă. În urmă cu câțiva ani, el a fost diagnosticat cu o boală grea, pentru care a mers să se trateze tocmai în Turcia. Intervenția a necesitat costuri foarte mari, motiv pentru care actorul și-a vândut casa din București și s-a mutat la Azuga. Acum, invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, el a vorbit despre întreaga experiență.

Cum a reușit Radu Pietreanu să treacă peste drama care i-a marcat viața: „Am plecat pe cealaltă lume un minut'Cum a reușit Radu Pietreanu să treacă peste drama care i-a marcat viața: „Am plecat pe cealaltă lume un minut'

Acesta a fost însoțit la emisiune alături de soția sa, Mihaela, care i-a fost alături pe tot parcursul perioadei dificile din viața lui. Mai mult decât atât, el a făcut mărturisiri dureroase despre o etapă din viața sa, în care s-a luptat chiar și cu depresia.

Citește și: Cine e Radu Pietreanu.Actorul a avut grave probleme de sănătate și și-a vândut casa

Citește și: Ce a făcut actorul Radu Pietreanu cu banii câștigați în televiziune:'Mi-am vândut și casa din București'

Citește și: Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii.E sora geamănă a Dorianei Burean

Citește și: Armin Nicoară se mută din România de teama războiului.Unde vrea să înceapă o nouă viață

Cum a reușit Radu Pietreanu să treacă peste drama care i-a marcat viața

Radu Pietreanu a vorbit deschis despre perioada dificilă prin care a trecut, după ce a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă. Actorul a povestit faptul că, pentru o vreme, a fost plecat în lumea de dincolo, acolo unde era foarte multă pace și liniște. Cu toate că medicii nu îi mai dădeau șanse, iar soției sale i-au spus să se pregătească pentru ce e mai rău, acesta a reușit să câștige lupta cu boala. Astfel, după trei săptămâni de stat în comă, a început să urmeze un tratament și treptat, să revină la viața sa normală.

„Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: „Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia'. Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce. Nimeni nu se aștepta să îmi revin. Am primit verdict: „Doamnă, pregătiți-vă!'. Rochia asta neagră de atunci o are. (râde) Cred că e singurul care putea să fie lângă mine și m-a ajutat să revin. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi', a declarat el la emisiunea Teo Show.

Radu Pietreanu și-a vândut casa din București și s-a mutat la Azuga

Acesta și-a vândut casa din București atunci când a aflat că are nevoie de intervenția chirurgicală din Turcia. Ulterior, alături de soția lui, s-a mutat la Azuga. Despre această decizie, el spune că a fost una potrivită deoarece se simte mult mai bine la munte, în aer curat.

„De la Azuga până în București fac la fel cum fac din București până în București. E a doua emisiune și ultima la care venim. Tu m-ai chemat la emisiune când aveam mai multă nevoie, când trebuia să îmi promovez grupul de umor cu care eram atunci. (…) Cum să alegi? Să fii un mort bogat sau un viu care stă la munte, în aer curat? Voiam să plec cu mâinile în buzunar', a mai spus el.

Soția actorului este de aceeași părere cu privire la mutarea lor din București. Despre problemele lui Radu Pietreanu, ea spune că deși au fost dificile, au reprezentat o etapă care i-a făcut mult mai puternici.

„M-am bucurat enorm. Mie îmi plăcea zona. Boala lui nu a fost decât o lecție și a ajutat foarte mult la creșterea noastră. Scopul meu în viață este să investesc cât mai mult în mine și să cresc. Că a fost greu… a fost. Nu regretăm nimic. Totul greul pe care l-am avut ne-a ajutat să fim cine suntem astăzi', a spus soția actorului.

Radu Pietreanu a suferit de depresie

Acesta a vorbit inclusiv despre depresia care i-a fost declanșată odată cu munca obsesivă pe care o presta. Radu Pietreanu a mărturisit că avea 25 de spectacole pe lună, iar din acest motiv își neglijase atât familia, cât și pe sine însuși.

„Eu eram ăla urâcios, de fapt. Mulți oameni m-au iubit fără ca eu să-mi dau seama. Eram prea preocupat de tâmpeniile din capul meu. Eram ocupat cu spectacolele, pentru că aveam 25 de spectacole pe lună. Intrasem într-un carusel pe care nu-l puteam controla, o depresie care mă mânca pe dinăuntru fără să îmi dau seama de ea', a declarat el.

După ce a trecut prin acea boală gravă, actorul a învățat o lecție foarte mare: că viața nu se învârte doar în jurul banilor. Acum, el este fericit, chiar dacă nu mai are atât de multe spectacole precum în trecut.

„Boala a fost o lecție. Atunci mi-am dat seama că mi-am neglijat familia, prietenii, pe mine. Pentru ce? După ce am avut lecția aia… Acum sunt atât de fericit chiar dacă nu am niciun spectacol, pentru că sunt, pentru că suntem împreună și stăm undeva… într-un colț de Rai. Munceam până la 2 noaptea. Să vină banii! E așa păcăleală cu banii ăștia… (…) Eu de la aplauze, public mă încarc. Eu dădeam totul altora și mie prea puțin', a continuat el.

Soția actorului: „Primii ani eram o umbră'

Radu Pietreanu a mai subliniat faptul că la începutul relației lor, se simțea precum o umbră deoarece încerca în zahar, să îi arate frumusețea vieții.

„Primii ani eram o umbră. Încercam să-i arăt că viața e frumoasă. Probabil că nimic nu e întâmplător. Dumnezeu m-a trimis acolo! El zice că mama lui, care nu mai e în viață, m-a trimis la el. Dumnezeu i-a dat lecția supremă. Nimeni nu-l putea scoate din muncă. Mă bucur de ceea ce am acum', a spus soția actorului.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter