Cum s-a îmbogățit Mugur Mihăescu din proiectul „Vacanța Mare”: "Am câștigat..."

Publicat pe

Mugur Mihăescu este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' a dezvăluit cum s-a îmbogățit din proiectul „Vacanța mare”, dar și ce a făcut cu banii. Iată câți bani a ajuns să facă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Proiectul „Vacanța mare” a fost unul dintre cele mai apreciate de publicul din România. Ani la rând a fost difuzat la televizor, iar apoi episoadele au fost puse și pe Internet.

Cum s-a îmbogățit Mugur Mihăescu din proiectul „Vacanța Mare': "Am câștigat..."Cum s-a îmbogățit Mugur Mihăescu din proiectul „Vacanța Mare': "Am câștigat..."

La momentul respectiv, presa scria că Mugur Mihăescu s-a îmbogățit din serialul minune și că a ajuns la o sumă fabuloasă într-un timp destul de scurt. Actorul a spus câți bani a făcut din „Vacanța mare”

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:”Am rămas repetent de 3 ori”

Citește și: Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu.Locuiește la Londra

Citește și: Mihaela Rădulescu, nud pe coperta VIVA! de Octombrie. Dezvăluiri neștiute despre viața ei de la 20, 30, 40 și 50 de ani

Citește și: Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

Cum s-a îmbogățit Mugur Mihăescu din proiectul „Vacanța mare”

Format în anul 1988 de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu, proiectul Vacanța mare a ajuns imediat la inima românilor.

Ei bine, Mugur Mihăescu nu s-a bucurat doar de atenția și simpatia oamenilor, ci și de o sumă mare de bani. Actorul a fost întrebat câți bani a strâns, de fapt, din serialul umoristic.

Artistul nu spus o cifră exactă, însă recunoaște faptul că, în perioada respectivă, cheltuia destul de mult și că și-a îndeplinit visurile. Suma menționată de Mugur Mihăescu este de zeci de milioane de euro.

„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam.Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada „Vacanța Mare' au generat zeci de milioane de euro. N-aveam de ce să nu facem bani'a spus Mugur Mihăescu la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Mugur Mihăesu și-ar dori un ginere ca el

Totodată, tot în emisiunea prezentată de Denise Rifai, actorul a mai dezvăluit faptul că și-ar dori un ginere ca el. Însă, este convins de faptul că în momentul în care o să-și vadă fata zâmbind, o să zâmbească și el.

„Da. Chiar mi-ar plăcea. Mie mi-ar plăcea, dar nu știu ce i-ar plăcea ei. La întrebarea asta ți-a răspuns egoismul meu, că mie mi-ar plăcea. E pur și simplu plăcerea mea, pentru că știi să joci între două extreme și niciodată să cazi într-o extremă.Sunteam tot timpul tentați de extreme. Eu sunt geamăn, m-am jucat între extreme, dar niciodată n-am zăbovit astfel încât să cad într-o extremă. Eu voi zâmbi în momentul în care ea va zâmbi. Eu voi fi fericit în momentul când ea va fi fericită.Așa că, ce își alege ea, împlinirea mea e când îi văd zâmbetul. Dacă își găsește un nebun ca ta-su, felicitări. La momentul de față s-ar putea fi ambele variante în joc. Adică să aibă unul ca ta-su și să fie și fericită'spune Mugur Mihăescu.

sursă foto- Captură Video și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter