Cum s-a îmbolnăvit Adriana Trandafir de COVID și lupta pe care a dus-o pentru a trăi: „Am fost sigură că am să mor”

Publicat pe

Adriana Trandafir a vorbit despre cum luat virusul COVID-19 și cum a stat în spital șase săptămâni. Actrița a povestit ce simptome a avut și cum a fost convinsă că va muri. Totuși, Adriana spune că a lăsat suficiente urme pe pământ, astfel încât să plece liniștită. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Am filmat la „Te cunosc de undeva”, pe 8 iunie, şi, pe 12 iunie, am fost invitată la „Chefi la Cuţite”. (…) Am simţit că mi-e frig – şi la Marcel tot aşa a debutat – şi le-am spus să închidă aerul condiţionat. Am mers noaptea acasă, am mâncat o felie de pepene rece şi, de atunci, a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât – ceea ce pentru mine nu este nimic grav pentru că fac foarte des lucruri de-astea – cu o senzaţie de roşu în gât. Era aşa o jenă pe care o am de fiecare dată când poate vorbesc mai mult, când poate țip.”, a povestit Adriana Trandafir.

„Am început să fac frisoane, temperatură, dar eu am mai trecut prin lucruri din astea. Nu mi s-a părut nimic deosebit, până când mi-au dispărut gustul şi mirosul şi mi-a fost atât de rău încât nu mă mai puteam ridica din pat. Soţul meu a spus să chemăm un doctor. Am spus nu. Era weekend şi am zis că o să stau să zac şi o să îmi revin. Dar nu a fost aşa”, a mai povestit actrița.

Deși a avut întreaga familie alături de ea, Adriana Trandafir a avut momente în care își dorea să moară: 

„Îmi doream să fiu în moartea clinică pentru că mie mi-a fost bine pe traiectul ăla în sus. Atât de rău mi-a fost. Am avut senzaţia de nu ştiu câte ori că am să mor. Am fost sigură că am să mor pentru că am stat singură în pătuțul meu, nu am vrut să mai vină nimeni, deşi toată familia mea a fost lângă mine.”, a mai explicat ea.

Acum, actrița este fericită că este încă în viață. Adriana a câștigat lupta cu boala, dar nu ar fi regretat dacă ar fi fost dat să plece dintre noi.

„Am zis dacă mi-a dat să trec și prin asta înseamnă ori că mă iubește foarte mult și mă încearcă și mă pune să trec și peste obstacolul ăsta. Eu am dus o viață frumoasă. Se poate muri și la 65 de ani. Acum, dacă ar fi să plec, eu plec fericită. Eu sunt un om fericit.”, a declarat Adriana Trandafir cu lacrimi în ochi.

Ea a mai spus că a lăsat urme pe pământ și dacă ar fi fost să plece, ar fi știut că nu a trăit degeaba. 

Cum s-a îmbolnăvit Adriana Trandafir de COVID și lupta pe care a dus-o pentru a trăi: „Am fost sigură că am să mor'Cum s-a îmbolnăvit Adriana Trandafir de COVID și lupta pe care a dus-o pentru a trăi: „Am fost sigură că am să mor'

„Eu am lăsat urme pe pământ. Eu dacă plec acum, cu siguranță știu că nu degeaba am trăit pe pământul ăsta. Am primit, am învățat lecții, am oferit lecții, mai am încă o grămadă de învățat. M-am gândit la echipă, la ce se întâmplă cu filmările. Nimeni nu este de neînlocuit.”, a mai povestit actrița

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter