Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată: "Avem momente în care plânge mai mult, dar..."

Publicat pe

Smiley a devenit de curând tată și cu această ocazie, iar acest lucru i-a schimbat viața radical. Artistul povestește că, deși acum este nevoit să facă treabă prin casă pentru a o ajuta pe Gina Pistol cu bebelușul, lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, statului de tătic i se potrivește de minune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, Smiley tatăl spală biberoane de zor şi este o ipostază foarte haioasă în care se postează din ce în ce mai des pe social media. Totuși, artistul recunoaște că venirea pe lume a fiicei sale l-a schimbat ca om.

Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată: "Avem momente în care plânge mai mult, dar..."Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată: "Avem momente în care plânge mai mult, dar..."

„De când am devenit tată, cred că nu mai pierd atât de mult timp. Nu am renunţat la nimic, dar, da, nu mai pierd atât de mult timp cu lucruri care nu erau neapărat atât de necesare', a declarat Smiley, pentru Click.

Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată

Mai mult decât atât, Smiley mai spune că este un tată care nu s-a confruntat cu probleme deosebite de când fiica sa a venit pe lume, în luna martie a acestui an.

„Aceleaşi momente pe care le trăieşte toată lumea, primele băiţe, prima oară când schimbi scutecul, plimbările, toate astea. Mai avem momente în care plânge mai mult, dar chiar suntem foarte norocoşi din punctul ăsta de vedere, iar eu nu sunt panicos de fel!', a mai declarat Smiley despre rolul de tată, potrivit aceleași surse.

Citește și: Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez:

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit!

Citește și: Monica Gabor s-a împăcat cu Mr. Pink? Ce a dat-o de gol

Smiley, despre viața de tată

Rolul de tătic îi priește și nu se teme să o recunoscă. Smiley se simte mai fericit și mai optimist de când a venit pe lume fetița sa. Artistul spune că se simte și mai responsabil și petrece mai mult timp acasă.

Mă simt mai bucuros, mai fericit, mai optimist, mult mai motivat, un pic mai responsabil. Stau un pic mai mult pe acasă decât de obicei‘, a spus Smiley la Vorbește lumea.

Și da, Smiley schimbă scutece și îi cântă micuței. Dar cu toate că acum are copil, artistul nu renunță la viața sa profesională.

„Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. Improvizez, eu nu știu cântece de copil deloc. Acum e mai activă și trebuie să stau mai mult, munca de convingere să se liniștească e mai grea. Trebuie să scot la înaintare creativitatea. (…) În rest, mi-am reluat activitatea la studio, concerte, ușor ușor așa’, a mărturisit solistul.

Smiley, despre rolul de tată. Cum i-a ales numele fetiței

Smiley a povestit și cum a ales numele fiicei sale împreună cu Gina. Micuța se numește Josephine Ana. Primul nume a fost ales de Gina, după o piesă care îi place foarte mult și poartă același nume.

El a ales numele Ana. Smiley tatăl a mărturisit că îi place foarte mult pentru că este un nume simplu, dar și pentru că se potrivește perfect cu numele său de familie, Maria.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele’.

„Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana.

Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine’, a mai adăugat Smiley.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter