Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: "Aveai gagică, eu aveam soț". De cât timp sunt împreună

Publicat pe

Oana Matache s-a despărțit de Răzvan Miheț, tatăl celor doi copii ai săi. Sora Deliei a început o altă poveste de dragoste alături de Radu Siffredi. Recent, Oana a dezvăluit de când timp este împreună cu noul iubit, dar și cum s-au cunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache formează un cuplu cu Radu Siffredi și s-a despărțit de tatăl copiilor ei. Într-un videoclip postat pe Twitch, de luna trecută, cei doi au dezvăluit lucruri neașteptate despre relația lor. Oana și iubitul ei au recunoscut că se cunosc de 6 luni și s-au întâlnit în perioada când amândoi aveau alti parteneri.

Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: "Aveai gagică, eu aveam soț". De cât timp sunt împreunăCum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: "Aveai gagică, eu aveam soț". De cât timp sunt împreună

Oana Matache și Radu Siffredi și-au oficializat relația,iar pe Twitch se afișeză împreună. Luna trecută, cei doi au făcut dezvăluiri inedite despre relația lor. Oana a mărturisit că intre cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, iar la acea vreme erau implicați în alte relații.

Citește și: Oana Matache susține că a fost hărțuită de un membru al familiei, acum câțiva ani: „M-a apucat de fund și mi-a zis…'

Citește și:„Toxicitatea poate veni din multe părți. Faptul că l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile'. Oana Matache, primele declarații despre divorț, după ce și-a oficializat relația cu noul iubit

Citește și:Theo Rose a arătat ecografia cu bebelușul ei: „E frumos băiatul meu”

Citește și:Inoke, fiica lui Cabral, se întreține singură. Ce mesaj i-a transmis tânăra de 20 de ani tatălui ei: „A fost o chestie foarte ciudată'

De cât timp sunt împreună Oana Matache și Radu Siffredi

În anul 2017, Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit cu Răzvan Miheț, bărbatul cu care are o fetiță și un băiat. Deși mulți credeau că au o relație frumoasă, se pare că mariajul lor a ajuns la final. Oana s-a despărțit de Răzvan, iar în prezent formeză un cuplu cu Radu Siffredi. Într-un videoclip postat pe Twitch luna trecută, cei doi au vorbit despre relația lor. Sora artistei a declarat că era căsătorită cu Răzvan când l-a cunoscut pe actualul ei iubit. De asemenea, Radu se afla într-o relație. Conform celor doi, se știu de șase luni.

„Ne-am cunoscut la Silviu Faiăr, are un clip făcut de ziua lui . A doua oară ne-am cunoscut la el acasă. La clip, acolo, n-am avut nicio treabă, de-abia dacă ne-am remarcat', a spus Oana Matache pe Twitch.

Oana Matache, despre momentul în care l-a cunoscut pe Radu, actualul ei iubit: „Tu aveai gagică, eu aveam soț”

Oana Matache a continuat șirul dezvăluirilor și a mărturisit că în momentul în care l-a cunoscut pe Radu, acesta avea iubită, iar era căsătorită cu Răzvan.

Fiica Ginei Matache a mai spus că relația lor de iubire a luat naștere după ce au început să lucreze împreună. „Tu aveai gagică, eu aveam soț. Apoi am început să lucrăm împreună.„Am lucrat împreună… tot!',a completat Oana Matache. 

De asemenea, în cadrul unui videoclip postat pe Twitch în urmă cu 5 zile, sora Deliei a dat de înțeles că ar fi vrut să aibă parte de mai multă susținere din partea mamei sale.

„Ca fată, ca băiat, ca orice, aș prefera să mă nasc într-o familie care nu merge și să o văd pe maică-mea că e pe picioarele ei. Îmi iau copiii și o iau de la zero.Mi se pare ok să faci asta ca femeie. Aș vrea să învăț asta de la mama mea decât să învăț că în viață trebuie să bifezi 60 de ani lângă același om și, indiferent cum e, e al tău!', a mai spus Oana.

Mama Oanei Matache nu este de acord cu relația celor doi

Gina Matache, mama Deliei și a Oanei nu este de acord cu relația pe care fiica ei o are cu Radu Siffredi. Interpreta de muzică populară se declară nemulțumită de noul partener al fiicei sale și susține că aceasta nu mai comunică cu ea.„Se zice că 'bufonul care ajunge la palat, nu devine rege, ci transformă palatul în circ și zdrobește tot ce ai construit'. Așa că ai grijă pe cine aduci în casa ta!', a scris Gina în mediul online.

Oana Matache a dezvăluit recent că a divorțat de tatăl copiilor ei, iar despărțirea ar fi intervenit pentru că l-a cunoscut pe Radu. Mai mult, sora Deliei a menționat că a păstrat o relație civilizată cu tatăl copiilor ei. „Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr.Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri..„, a spus Oana pe live-ul de pe Twitch.

Sursa foto: Captura video/Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă