Cum a sărbătorit Dwayne „The Rock” Johnson Ziua Femeii

Publicat pe

Starurile de peste Ocean nu au pierdut timpul de Ziua Femeii, aproape fiecare marcând acest moment într-un fel memorabil. Cei mai mulți au onorat femeile din viața lor și nu numai pe conturile de socializare, dar Dwayne „The Rock' Johnson a avut de departe unul dintre cele mai impresionante discursuri.

 

 

 

Fost wrestler profesionist și cunoscut pentru filmele de acțiune în care a jucat, Dwayne „The Rock' Johnson (44) e un adevărat pachet de mușchi și nu s-ar zice deloc că trupul acela de culturist ar putea ascunde un suflet atât de sensibil. Cu toate acestea, de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, actorul a adus un omagiu impresionant femeilor din viața lui, postând pe Instagram un colaj fotografic cu mama lui, Ata, iubita, Lauren Hashian, și cele două fiice, Simone și Jasmine. Iată ce declarație emoționantă le face actorul:

 

 

 

„Nu trece nicio zi fără să mă gândesc la femeile din viața mea și să constat cu uimire că sunt cel mai norocos individ de pe fața Pământului. Provin dintr-o familie cu femei frumoase, puternice, diverse și inteligente. Ele mă inspiră și mă provoacă zilnic să devin un bărbat mai bun și un tată-model. Dragostea și respectul meu pentru ele sunt nemărginite. Lumea este un loc mai bun datorită vouă și sunt un bărbat foarte recunoscător că vă pot fi alături. Tuturor doamnelor de orice vârstă și orice rasă din lume… VĂ MULȚUMESC! Vă îmbrățișez și vă iubesc! #InternationalWomensDay', și-a încheiat actorul declarația, care a adunat nu mai puțin de 742.000 de like-uri.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter