Cum a sărbătorit Flavia Mihășan ziua de naștere a fiului său cel mic: „Nu am tăiat moțul”

Publicat pe

Cum a sărbătorit Flavia Mihășan ziua de naștere a fiului său cel mic. Flavia Mihășan este o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta nu doar că are parte de o carieră de invidiat, ci și de o familie superbă. Vedeta este mamă a doi copii, Tudor și Carol. Cel mic a împlinit un an, iar evenimentul nu a trecut neobservat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Flavia Mihășan este o femeie puternică, devotată și fericită! Și nici nu ar putea să fie altfel, având în vedere viața pe care o trăiește! Vedeta are doi copii absolut superbi, Tudor și Carol, care zilnic îi oferă motive să zâmbească. Mai mult decât atât, asistenta TV a sărbătorit zilele trecute împlinirea vârstei de un an a celui mic. Iată ce a spus despre întregul eveniment!

Cum a sărbătorit Flavia Mihășan ziua de naștere a fiului său cel mic: „Nu am tăiat moțul'Cum a sărbătorit Flavia Mihășan ziua de naștere a fiului său cel mic: „Nu am tăiat moțul'

Aceasta a menționat faptul că nu a respectat tradițiile conform cărora copilului trebuie să îi tai moțul la vârsta de un an.

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară:'A fost ca în dimineața de Crăciun!' Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: În sfârșit, Flavia Mihășan a postat fotografii cu chipul fiului ei, la aniversarea de 1 an.Cum arată micuțul Carol și cu cine seamănă

Citește și: Anamaria Prodan îl roagă public pe Reghe să divorțeze urgent:„Să dea familiei ce a luat și să stea departe de noi’

Citește și: Alina Pușcaș, despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București:„Se pare că era oricum…’

Cum a sărbătorit Flavia Mihășan ziua de naștere a fiului său cel mic

Cum a sărbătorit Flavia Mihășan ziua de naștere a fiului său cel mic. Flavia Mihășan a menționat faptul că petrecerea organizată cu ocazia aniversării de un an a fiului său cel mic a fost foarte drăguță. Evenimentul s-a desfășurat între prietenii și rudele apropiate ale familiei asistentei TV.

„A fost foarte drăguț. Am avut invitați, ca de obicei, aceeași invitați, prietenii noștri apropiați. Ne place să facem lucrurile într-un stil foarte mare, în perioada aceasta. Bebelușul a fost foarte cuminte, s-a bucurat de atmosferă. Carol a fost în extaz, pentru că lor le place când avem petreceri', a spus ea pentru Star News.

Nu i-a tăiat moțul

Flavia Mihășan a ales să nu respecte tradiția conform căreia, la vârsta de un an, copilului îi trebuie tăiat moțul. Aceasta susține că nu are o problemă directă cu obiceiurile românești, însă nu o reprezintă și nu se regăsește în concept. Ea nu i-a luat din moț nici primului său fiu, Carol.

„Am făcut doar petrecerea, noi nu am tăiat moțul. Nu am făcut lucrurile astea nici la Carol… Nu avem nimic împotriva lor, dar nu ne reprezintă. Pur și simplu, a fost o petrecere cu tematică', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter