Cum a sărbătorit Iuliana Tudor împlinirea vârstei de 39 de ani

Publicat pe

Iuliana Tudor a împlinit 39 de ani şi şi-a sărbătorit ziua alaturi de familie si prietenii dragi. Îndrăgita vedetă a avut tort, a primit flori şi cadouri şi a mărturisit că singurul lucru care contează pentru ea este dragostea.

 

Cea mai mare iubire, cea care îi taie respiraţia este cea pentru fiul său Tudor.

 

„Am 39 de ani si inca invat sa nu am prea multe certitudini. E cert insa pentru mine, acum, ca singurul lucru care conteaza este dragostea! Fara ea nu pot fi mama, sotie, fiica, prietena, fara ea nu pot face televiziune si nu ma pot darui publicului meu, nu pot vedea dincolo de ziduri, nu pot avea umor, nu pot renaste… si nu pot nici macar muri fara dragoste. Am trait frumos acesti 39 de ani, unii ar spune cat pentru trei vieti.

 

De ziua mea sunt oameni care imi ofera crampeie din timpul lor… doar mie. De ziua, mea telefonul nu suna sa-mi dea probleme de rezolvat, ci doar sa-mi aminteasca de iubirea care ma-nconjoara… Iubirea care-mi taie insa respiratia este iubirea pentru copilul meu, puiul de om in care mi-am varsat toate visurile, toata grija si sufletul pe de-a-ntregul. Uneori am impresia ca Tudor este cel mai iubit copil de pe lume, pentru ca-l iubesc fara seaman si nu stiu sa existe masura in iubirea aceasta', spune sarbatorita.

 

Cum a sărbătorit Iuliana Tudor împlinirea vârstei de 39 de aniCum a sărbătorit Iuliana Tudor împlinirea vârstei de 39 de ani

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter