Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț al artistei: „M-am consultat cu ei și mi-au spus...”

Publicat pe

Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț al artistei. Cristina Spătar a vorbit despre relația dintre copiii ei și tatăl lor vitreg, respectiv bărbatul cu care cântăreața s-a măritat zilele trecute. Din fericire, Aida și Albert și-au dat acordul în privința actualei căsnicii a mamei lor și Cristina Spătar este foarte fericită că se înțeleg de minune cu soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț al artistei. Cristina Spătar a dat cu subsemnatul, zilele trecute, la Starea Civilă și este acum doamna Mocanu. Însă, înainte de a face acest pas și de a accepta cererea în căsătorie adresată de afaceristul Vicențiu Mocanu, Cristina Spătar s-a consultat cu cei doi copii ai săi și ai lui Alin Ionescu.

Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț al artistei: „M-am consultat cu ei și mi-au spus...'Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț al artistei: „M-am consultat cu ei și mi-au spus...'

Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț al artistei

Cristina Spătar a fost invitata lui Cristi Brancu în platoul emisiunii 'Exclusiv VIP' de la PRIMA TV și a vorbit despre cererea în căsătorie, despre cununia care a avut loc pe 10 decembrie și despre relația celor doi copii cu tatăl lor vitreg.

'Sunt foarte bine, sunt fericită! Am întâlnit un om extraordinar, care iubește copiii. Are și el un băiețel de 11 ani. Eu zic că totul va fi bine. Îmi iubește copiii și ei sunt foarte încântați. M-am consultat cu ei și mi-au spus: 'Da, mami, da!', a dezvăluit Cristina Spătar.

Cristina Spătar spune că nici nu este greu să-l placi pe soțul ei pentru că este un om foarte generos și altruist.

'E un om foarte bun, foarte generos, altruist, un om foarte curat – ceea ce nu mai există azi. E un om foarte cinstit, plin de calități. M-a cucerit cu bunătatea lui. A avut multă răbdare să mă cucerească. Nu mai sunt un copil și am stat foarte mult pe gânduri până să zic acest Da, deși a demonstrat că e un om plin de calități.

Nu știu dacă aș mai putea să fiu mamă, nu știu dacă ar mai avea rost la vârsta asta. Cred că acum trebuie să ne preocupăm de cei 3 copii, de educația lor. Aida are 10 ani jumătate, Albert 13 ani și 3 luni și Albert mic (băiatul lui) are 11 ani. Eu zic că va fi bine.', a mai declarat Cristina Spătar.

Citește și: Fotbalistul Angel Di Maria din echipa Argentinei are o poveste impresionantă de viață: „Ca eu să am ghete de fotbal, surorile mele trebuiau să meargă desculțe'

Citește și: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă. Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj tulburător despre mama ei, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „O misiune grea, pe care…'

Cu ce se ocupă soțul Cristinei Spătar

Cristina Spătar a dezvăluit în platoul emisiunii lui Cristi Brancu faptul că actualul ei soț este un prolific om de afaceri:

'El fabrică polistiren, adezivi, lavabilă. Am început să le învăț și eu. Deține 2 fabrici.'

Tot ea a explicat și ce afaceri vor face împreună la Dubai: 'Am tot călătorit, am găsit la Dubai cunoștințe comune, ne-am împrietenit cu oameni de afaceri bine poziționați. Am înființat și o companie acolo, am și eu o parte – că așa și-a dorit Vicki (n.r. Vicențiu).

Din ianuarie vom face drumuri la Dubai. Vrem să facem o fabrică. Acolo se construiește și e nevoie de materialele pe care el le produce. Acolo oamenii sunt lenți, toată lumea e calmă, iar noi suntem rapizi. Timpul costă bani și noi nu ne permitem să pieredem timpul.'

Cristina Spătar, detalii despre cererea în căsătorie din Dubai și cununia civilă

Cântăeața a povestit și cum a plănuit actualul ei soț cererea în căsătorie, punctând că, deși discutaseră despre acest pas în viața lor, nu a bănuit nicio secundă că va fi cerută în Dubai.

'Nu știam că la Dubai se va întâmpla cererea. Noi ne-am dus să discutăm business cu prietenii din Dubai. El a organizat o masă. Prietenii noștri veniseră cu yacht-ul personal. Mi s-a părut ceva extraordinar. M-a surprins. A dispărut de la masă.

Eu am crezut că a plecat la toaletă. Dar s-a întors cu un buchet de flori și cu inelul de logodnă. Nu mă așteptam. M-a bufnit plânsul. Prietena noastră de la masă a filmat tot momentul. L-a pus pe Instagram și așa a aflat presa. Noi chiar nu am vrut să facem public.', a dezvăluit Cristina Spătar.

Despre cununia civilă care a avut loc în data de 10 decembrie, regina R&B-ului românesc a povestit: 'A fost ceva initim, foarte frumos. Am zis că o să fim 4-5 persoane, dar au venit și ai lui și ai mei. A fost intr-un restaurant din București.'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter