Cum se înțelege Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei sale: "Suntem..."

Publicat pe

Cum se înțelege Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei sale. Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de șase ani și au trecut prin multe împreună, însă dragostea dintre ei a fost mult mai puternică. Într-un interviu recent, tânara a vorbit deschis despre relația cu partenerul ei, dar și cum se înțelege mama ei cu Mario Fresh.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram și Mario Fresh s-au cunoscut în urmă cu șase ani, iar astăzi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți au trecut și prin momente de cumpănă, însă iubirea i-a adus din nou împreună.

Cum se înțelege Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei sale: "Suntem..."Cum se înțelege Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei sale: "Suntem..."

Într-un interviu recent, Alexia Eram a vorbit deschis despre relația dintre Andreea Esca și Mario Fresh. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi, dar și ce spune tânara despre căsătorie.

Citește și: Alexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh: „Sunt lucruri pe care nu le știu despre el…”

Citește și: Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație: „Sunt foarte irascibilă de fel. Sunt geloasă’

Citește și: Cum a renunțat Codin Maticiuc la reputația de crai de Dorobanți: „Acum te validează să știe lumea că poți să faci bani, nu că îi ai’

Citește și: Cum poți primi 20.000 de lei de la stat pentru renovarea casei. Anunțul ministrului Mediului, Tanczos Barna, despre panouri fotovoltaice

Cum se înțelege Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei sale

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh de mai bine de șase ani. Cei doi au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt și se iubesc ca în prima zi. Recent, în cadrul unui interviu, tânara a fost întrebată de relația pe care mama ei o are cu Mario.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Alexia Eram a răspuns că cei doi se înțeleg de minune, iar iubitul ei face deja parte din familie.

Mama și Mario se înțeleg foarte bine. Suntem de foarte mult timp împreună și suntem acum o familie mare.”, a declarat Alexia Eram, potrivit WOWbiz.

Ce spune despre căsătoria cu Mario Fresh

Deși sunt de mai bine de șase ani de când formează un cuplu, Alexia Eram nu se gândește la căsătorie. Tânara mai vrea să copilărească și nu plănuiește vreo nuntă în următoarea perioadă.

Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună.”, mai spune tânara, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă