Cum se înțelege Constantin Enceanu cu soția lui, după o căsnicie de 36 de ani: "Ne-am certat, dar niciodată..."

Publicat pe

Constantin Enceanu este un tată și un bunic fericit, iar soția lui, Angela, îi este alături de nu mai puțin de 36 de ani. Artistul a mărturisit care este, de fapt, secretul unei căsnicii atât de longevive.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Artistul de muzică populară Constantin Enceanu și soția lui Angela, formează un cuplu de 36 de ani, un adevărat record în lumea showbizului și nu numai. Cei doi au o căsnicie trainică și, chiar dacă nu întotdeauna lucrurile au fost roz, au reușit să depășească momentele dificile cu înțelepciune.

Cum se înțelege Constantin Enceanu cu soția lui, după o căsnicie de 36 de ani: "Ne-am certat, dar niciodată..."Cum se înțelege Constantin Enceanu cu soția lui, după o căsnicie de 36 de ani: "Ne-am certat, dar niciodată..."

Constantin Enceanu și soția lui, o căsnicie longevivă

Invitat la Antena Stars, solistul de muzică populară Constantin Enceanu a vorbit despre căsnicia cu soția lui, Angela, femeia care i-a dăruit o fiică. Artistul a mărturisit că mariajul l-a ajutat să se maturizeze, însă nu l-a schimbat radical. În ceea ce privește relația cu soția lui, artistul spune că și acum își fac declarații de dragoste.

Citește și: Ștefan Manolache a devenit tată. „Cel mai frumos cadou…’. Cum o cheamă pe fetiță

Citește și: Ce dietă drastică ține Vica Blochina:„Maximum două mese pe zi

Citește și: O mai ții minte pe Yvette din Clona? Cum arată actrița Vera Fischer la 69 de ani

Citește și: Emily Burghelea a născut natural: „24 de ore a durat travaliul”. Prima imagine cu bebelușul

„Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu am spus că am terminat-o soției mele. Dacă aș fi zis-o, înseamnă că m-aș fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simți că ruptura va exista sigur. Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, așa am fost dintotdeauna.

Pe mine căsnicia m-a ajutat să mă maturizez, dar nu m-a schimbat dramatic. Eu cu soția mea ne pupăm pe obraz de fiecare dată când plecăm din casă. Când ne întâlnim, ne pupăm. Asta este o apropiere și face relația și mai strânsă. Spunem din suflet . Când spun asta, nu o spun gratuit. Sunt prea sincer”, a spus Constantin Enceanu, la Antena Stars.

Cum și-a cunoscut artistul soția

Constantin Enceanu și soția lui s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în niște vremuri în care comunicarea și interacțiunea aveau loc altfel… Artistul a mărturisit că el și soția lui au fost colegi de serviciu în tinerețe și s-au îndrăgostit la locul de muncă.

„Pe soţia mea am cunoscut-o pe vremea când lucram la Întreprinderea de Transformatoare şi Motoare Electrice Filiaşi. Eu eram la staţia de radioamplificare, unde se punea muzică şi angajaţii dădeau dedicaţii pentru colegi. Ea lucra la Oficiul de Calcul şi venea să dea dedicaţii pentru colege. Uşor-uşor, ne-am cunoscut, ne-am apropiat, am considerat că există ceva care ne atrage”, a declarat pentru Click! celebrul artist. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter