Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei și a lui Alexandru Papadopol: „Să nu îți imaginez că nu are puseele și ieșirile de adolescentă. Se enervează, trântește” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei și a lui Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină a declarat că are o relație bună cu fiica ei, chiar dacă aceasta mai are reacții de adolescentă și mai trântește câte ceva. Important este, din ce spune actrița, că ele nu ajung să se certe. Într-un interviu pentru viva.ro, Ioana Ginghină a declarat cum se împacă cu fiica ei și cum anume o educă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei și a lui Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină se înțelege bine cu fata ei, Ruxandra, care a împlinit 14 ani și are buletin. Într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, actrița ne-a dat puțin din casă cu privire la relația dintre ea și fiica ei. Deși Ruxandra mai are unele ieșiri, specifice adolescenței, reușesc să nu se certe. Iată care e secretul lor!

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei și a lui Alexandru Papadopol: „Să nu îți imaginez că nu are puseele și ieșirile de adolescentă. Se enervează, trântește' / EXCLUSIVCum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei și a lui Alexandru Papadopol: „Să nu îți imaginez că nu are puseele și ieșirile de adolescentă. Se enervează, trântește' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Ioana Ginghină, la 45 de ani. Cum arată meniul ei zilnic:„Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală' / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Papadopol, la 3 ani de la divorțul de Ioana Ginghină:„Viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine'. Cum se înțelege cu fiica lor

Citește și: Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!Când se difuzează și cine sunt semifinaliștii din sezonul 2

Citește : Dragoș Dolănescu a împlinit 47 de ani! Cum a sărbătorit în Costa Rica:„Am petrecut românește, în familie' / EXCLUSIV

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei și a lui Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a mărturisit care este relația ei cu fiica ei, Ruxandra Papadopol, de 14 ani. Actrița susține că nu există certuri între ele, chiar dacă fiica ei mai trântește ușa, ieșiri specifice adolescenței. Cu toate acestea, ele ajung la un numitor comun. Vedeta i-a cerut fetei sale două lucruri: respect și să învețe bine.

Cum este relația voastră la vârsta asta a ei?

Deocamdată, este una bună. Acum să nu îți imaginezi că nu are puseele și ieșirile de adolescentă, doar că eu lucrez foarte mult cu copiii și sunt foarte calmă. În sensul că, atunci când o apucă nervii, îi spun: „Draga mamii, uite care-i treaba, du-te tu și răcorește-te, fă-ți un duș rece și vorbim după aceea'.

Și cum reacționează?

Se enervează, trântește, eu dau din umeri. Asta este. Deja sunt imună la toate lucrurile acestea și e foarte bine că nu se nasc conflicte. Adică noi nu ajungem să ne certăm. 'Nu stau să discut acum cu tine. Du-te, liniștește-te. Vorbim'. După aceea, tot ea vine. Eu am o vorbă tot timpul: 'Tu ai nevoie de mine, deocamdată. Eu zic să-ți vezi interesul, măi fată'. (râde). Pentru că ea știe. Eu îi cer foarte puține lucruri și astea sunt: respect, în primul rând, și doi, să își vadă de școală. Atât! În rest, ea știe că orice este negociabil.

Cum o educă actrița pe fata ei, Ruxandra

Dă-ne, un exemplu, te rog!

Spre exemplu, și azi, chiar dacă are meditații la matematică, m-a sunat și mi-a spus: 'Mama, pot să mă duc că este nu știu ce meci, că se duc toate fetele?'. Și i-am spus: 'Poți'. Pentru că ea învață foarte bine și are note bune. Dacă mi-ar fi zis că săptămâna aceasta a luat o notă de 6 la vreo materie, nu aș fi lăsat-o. Deci, i-am zis: 'Tot zenul nostru și fericirea noastră depinde numai de tine. Tu să înveți, să îți vezi de învățat'. Și, bineînțeles, să fie respect. Și atunci ea știe. I-am spus: 'Tu poți să-ți cumperi foarte ușor fericirea' (râde). 'Da, da. Ai dreptate'.

Pentru că, cu cât tu, ca părinte, te enervezi și cu cât încerci să argumentezi și să încerci să îi explici cum e viața, se enervează, trântește, eu dau din umeri. Asta este. Așa că trebuie să îi explici simplu: 'măi, fată, hai să trecem și de liceul ăsta. Hai să facem. Mai pleci după aceea în lume, treaba ta. Ai scăpat de mine. Dar, deocamdată, nu ai ce să faci. Eu sunt ajutorul, eu sunt umărul tău'.

Fiica vedetei a împlinit 14 ani

Ne-ai spus că tu ai multe haine. Fata ta nu are tot atâtea?

Acum începe. Până acum un an, eu îi cumpăram haine. Era mulțumită și mai lua și de la mine, dacă îi plăcea ceva. 'Asta, mi-o dai mie', iar eu îi spuneam, 'Ia-o'. Și asta era.

Și acum?

Dar acum a început, vede la colege, le întreabă de unde are și eu acum nu mai cumpăr fără știrea ei. Mă duc cu ea și își cumpără sau online, dacă-i e lene să meargă cu mine, dar da, a început și ea ușor, ușor să se umple. Are și ea dulapul ei pentru haine. Mai veneam eu și mai umpleam golurile din dulapul ei cu câte o plapumă, prosoape și îi spuneam 'Le pun la tine în deessing'. Acum zice; 'Ia ia-ți tu prosoapele de aici, că nu mai e loc'. E adolescentă, a făcut 14 ani, are și buletin și începe să o intereseze și pe ea partea aceasta cu vestimentațiile.

Ioana Ginghină ține Postul Crăciunului

Preferințe culinare?

Acum sunt în perioada postului, Ieri, de exemplu am mâncat doar banane și clementine. Și cam atât. Nu pot să spun că am o preferință. Mie îmi plac dulciurile, dar nu le mănânc. Și atunci…

La capitolul gătit cum stai?

De obicei, gătesc mâncare tradițională. Mă mai uit la câte o emisiune și dacă aș găti ce arată acolo ar muri toți de foame și nici nu iese nimic. Eu într-o oră fac și o ciorbă, fac și o tocăniță și mănânc două zile. Eu la astea mă pricep. Dacă mă pui altceva, m-ai pierdut. Dar o mămăliguță cu brânză, o ciorbiță, o ciulama, un suflee de conopidă prepar. Cam aici mă învârt.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter