Cum se înțelege Mircea Radu cu soția lui și de ce s-a însurat la 44 de ani: „O căsnicie e ca navigarea pe un ocean. Nu e nimic lin, sunt tot felul de probleme…” / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Marți, 07 noiembrie 2023, 17:07

Mircea Radu este sărbătoritul lunii noiembrie. Pe data de 15, îndrăgitul prezentatorul TV împlinește 55 de ani. Tot luna aceasta, el și frumoasa lui soție, Raluca, aniversează 11 ani de căsnicie. Deși obișnuiește să păstreze discreția, îndeosebi în privința vieții private, acesta a acceptat să ne spună cum vede el un mariaj, dar și de ce s-a însurat la 44 de ani și nu mai devreme. De asemenea, am aflat și cum gestionează partenera sa de viață celebritatea lui. Iată cum se înțelege Mircea Radu cu soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea, întâmplător sau nu, facem acest interviu în proximitatea zilei tale de naștere. Pe 15 noiembrie împlinești 55 de ani. E o curiozitate personală, dat fiind că suntem de aceeași vârstă… Când a trecut timpul?! Și mai ales cum? Simți că ai folosit la maximum anii ăștia?

Timpul a trecut (și trece) fără să-mi dau seama – John Lennon zicea că „viața e ceva ce ți se întâmplă în timp ce tu îți faci alte planuri. Dar nu asta e frumusețea, să lași lucrurile să curgă și să se așeze în firescul și rostul lor pe care, poate, la început nu le înțelegeai? Da, am câteodată momente când zic că în cutare perioadă am făcut prea puțin, dar alung rapid gândurile astea fiindcă-s inutile, oricum nu mai pot face nimic. Și-apoi, știu eu dacă aș fi ajuns aici, în punctul ăsta, dacă aș fi luat-o pe un alt drum?

mircea-radumircea-radu

Citește și: Cum arată soția lui Mircea Radu. Fostul prezentator TV și Raluca s-au fotografiat în vacanța din Creta: „Mă bucur că o cunoaștem și pe frumoasa ta doamnă'

Citește și: Cum a reacționat Mircea Radu după ce soția lui a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni, acum 1 an: „Am întrebat dacă poate vorbi și…'

Citește și: Alex Bodi, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Ema Uta s-au despărțit: „Am aflat și eu că aș fi fost părăsit înainte de nuntă. Ne vedem fiecare de viața noastră și…'

Citește și: Lily Collins, actrița din Emily in Paris, jefuită de o româncă într-un hotel de lux din Hollywood. Paguba este uriașă: 100 de mii de euro

Cum se înțelege Mircea Radu cu soția lui și de ce s-a însurat la 44 de ani

Știu că ții ca viața privată să-și merite numele, trebuie să ne pui și pe noi la curent cu noutățile, cât de cât… Cel mai recent te-am văzut cu Raluca într-o fotografie din vacanța în Grecia, iar fanii te cam dojeneau că-ți ții soția ascunsă. Iată că în noiembrie nu e doar aniversarea ta, ci și a cununiei voastre. Cum au trecut pentru tine acești 11 ani?

Cred că o căsnicie e ca navigarea pe un ocean. Zic ocean și nu lac pentru că nu e nimic lin într-o călătorie în care la început sunt doi, apoi trei, în fine, câți copii are fiecare. Sunt tot felul de probleme, de
unele auziseși, de altele nici nu-ți trecea prin cap că pot exista, atenția trebuie să fie distribuită, nimeni nu mai e de capul lui, toți sunt pentru unul și unul pentru toți. E o camaraderie frumoasă și tandră de la care copiii trebuie să ia exemplu, pentru a da mai departe copiilor lor. Cei 11 ani? Au trecut cu bine, navigăm, nu ne-am pierdut busola.

De ce s-a însurat Mircea Radu la 44 de ani și nu mai devreme

La momentul respectiv, presa scria că ți-ai găsit jumătatea „abia acum, cu sensul evident de „cam târziu. Eu aș spune că niciodată nu e prea târziu! Ai fost unul dintre cei mai râvniți burlaci, iar asta n-am zis-o eu… Sincer, înainte de a o întâlni pe Raluca, te vedeai însurat, familist, tată?

Înainte să mormăie „abia acum și „cam târziu, aceia ar fi trebuit să ducă viața mea din vremea când făceam „Din Dragoste. Programul acela infernal (ca efort), inconstant (ca locație) și dulce (ca răsplată) nu mi-a oferit nicio alternativă. Nicio posibilitate de a mă așeza prea mult timp într-un loc – ăsta e înțelesul pe care aș fi vrut să-l transmit în urmă cu vreo 15 ani, când am spus într-un interviu că „Din Dragoste mi-a dat și mi-a luat tot.

Cum gestionează Raluca faptul că s-a măritat cu o vedetă? S-a obișnuit să fiți opriți pe stradă, uneori poate atunci când vă e lumea mai dragă, pentru un autograf?

Atunci când pe stradă sau oriunde cineva îmi cere un autograf sau să facem o fotografie împreună, Raluca iese din cadru, este o femeie atentă și discretă. Respectă și înțelege lumea din care eu vin și toate regulile cu care aceasta vine la pachet.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Arhivă Personală, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton