Cum se înțelege Niculina Stoican cu fiul ei: „Noi nu am avut niciodată...”

Publicat pe

Cum se înțelege Niculina Stoican cu fiul ei. Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Dacă viața ei profesională este cunoscută de foarte multă lume, cea personală este ținută destul de secretă. Nu multă lume știe faptul că interpeta are un fiu în vârstă de 28 de ani, Vlad. Aceasta a vorbit recent despre relația pe care o are cu băiatul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate cântrețe de muzică populară din România. Aceasta, deși este cunoscută de foarte multă lume, și-a păstrat întotdeauna viața personală privată. Nu multe persoane cunosc faptul că interpreta are un fiu în vârsă de 28 de ani, care i-a adus de-a lungul timpului doar motive pentru a zâmbi.

Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei. Se pare că aceasta este mândră de realizările lui Vlad.

Citește și: Niculina Stoican are rate de 6000 de lei pe lună!Ce venituri are artista

Citește și: Niculina Stoican, despre relația cu soțul ei, după ce a fost eliberat din închisoare:”Am primit lecții de la viață”

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță împreună în Zanzibar.Relația lor e din ce în ce mai apropiată

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu.Cum s-au cunoscut cei doi

Cum se înțelege Niculina Stoican cu fiul ei

Niculina Stoican are parte de o viață absolut minunată. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și un fiu absolut minunat. Vlad, în vârstă de 28 de ani, i-a oferit mereu mamei sale motive pentru a zâmbi. Interpreta de muzică populară a declarat că este mândră de modul în care a evoluat băiatul ei.

„Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur.', a spus aceasta pentru SpyNews.

Aceasta a declarat că la momentul actual, fiul ei i-a îndeplinit toate așteptările. Niculina îl descrie ca fiind un bărbat frumos la minte și la suflet.

„Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. (…) Vlad este amprenta noastră. pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui', a mai spus ea pentru sursa citată.

„Noi nu am avut niciodată…'

Niculina Stoican recunoaște că i-a insuflat fiului ei ambiția și dorința de a reuși indiferent de situație. Acesta, la rândul lui, a primit cu brațele deschise învățăturile mamei sale.

„În general, noi nu am avut niciodată discrepanțe în gândire. Am învățat să ținem cont unii de ceilalți, să ne prețuim, să vedem ce dorințe avem, ce se poate face și ce nu se poate face, pentru că nu tot ce visăm noaptea putem să realizăm ziua sau cel puțin în viața mea nu s-a întâmplat așa', a mai povestit ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter