Cum se întreține Antonia după 3 nașteri. Alex Velea nu e doar iubit și tată, ci și antrenor personal

Publicat pe

Antonia a născut trei copii frumoși: pe Maya, pe Dominic și pe Akim. După trei nașteri, cântăreața reușește să fie  mereu în formă. Pentru asta, Alex Velea are un rol foarte important. El a motivat-o să mănânce sănătos și să facă foarte mult sport. 

A venit momentul adevărului. Mai ai vreo intervenție estetică, în afară de implantul mamar pe care l-ai făcut după cea de-a treia naștere?

Antonia: Nu.

Alex, ai un stil de viață extrem de sănătos. Ai reușit să îi impui asta și Antoniei?

Antonia: DA. Nu impus, dar el m-a motivat. Văzându-l pe el, am zis că nu am nicio scuză.

Alex: Nu a trebuit să îi impun, s-a adaptat din mers. Ea e un pic mai norocoasă decât mine, are un metabolism care are arderile mai intense. Ea poate să mănânce dulciuri fără să se îngrașe, iar la mine nu e posibil. Antonia e sportivă, e partenera mea de antrenament.

Antonia: Mă consider norocoasă și din acest punct de vedere, cu fitness-ul. Alex mă motivează foarte mult. Deci, îți mulțumesc, Alex Velea!

Cine gătește la voi în casă și… ce anume?

Alex: Gătim în mod egal. Ce ne place nouă putem să ne gătim și știm fiecare să-i facem celuilalt. Clasicul mic dejun cu omletă sau fulgi de ovăz, la prânz orez și piept de pui, am mai făcut și legume.

Antonia: Carne și legume.

Alex: Diverse salate. Sau garnituri.

Antonia: Mie îmi mai place să fac și prăjituri.

Întregul interviu îl puteți citi în numărul de februarie al revistei VIVA!.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Antonia și Alex Velea, despre începutul relației lor: 'Nu a fost vreo chimie sexuală'

O poveste pătimașă de dragoste cu intrigi întortocheate, ca într-un scenariu complex al unui film. Deși sunt puțini cei care acordau șanse relației lor, Antonia și Alex Velea au supraviețuit trecerii timpului, consolidându-și iubirea odată cu apariția celor doi băieți.

Drumul spre fericire este adesea anevoios, dar poate tocmai obstacolele sunt cele care au construit, din Antonia și Alex Velea, un cuplu indestructibil.

Foto: Facebook, VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter