Cum se menține Dana Săvuică la 49 de ani. Așa reușește să nu îmbătrânească: ”Țin mult la imaginea mea”

Publicat pe

Dana Săvuică ne-a dezvăluit cum reușește să se mențină la 49 de ani și care sunt secretele ei de frumusețe. Vedeta ține foarte mult la imaginea ei, iar pentru asta face multe sacrificii. 

Dintotdeauna Dana Săvuică a fost în atenția presei, iar vedeta a avut foarte mare grijă de felul în care arată. Vedeta se poate mândri cu un ten fără imperfecținuni și o siluetă așa cum și-a dorit. Fostul fotomodel spune că se poate considera o norocoasă, pentru că are gene bune, ceea ce reprezintă un mare avantaj.

'Este o luptă constantă ca să zic așa. Ritualurile astea de frumusețe de la care nu abdic nicio zi oricât de obosită aș fi. Sunt extrem de necesare. Țin mult la imaginea mea, țin și la sănătatea mea. Sunt extrem de atentă la ceea ce înseamnă terapii și tratamente. Poți să ai o anumită vârstă și să nu ți-o arăți, așa poți să înaintezi în vârstă frumos. Nu merg pe o anumită dietă. Mănânc puțin și des. Poate am gene bune. Pot să mănânc ceea ce îmi place, dar sunt foarte atentă. Nu fac excese. Nu merg neapărat la fitness, dar fac plimbări lungi aproape zilnic în parc. Stresul, poluarea și programul haotic se simte. O dată pe săptămână merg la o clinică de frumusețe.', a declarat Dana Săvuică pentru VIVA!.

La 49 de ani, Dana Săvuică se bucură din plin de viață și trăiește intens fiecare clipă din viața ei. Vedeta este prezentă la evenimentele modene și adoră să călătorească alături de prietenele ei.

Citește și: Câți bani a primit Dana Săvuică pentru pozele din PLAYBOY. Suma îi ajungea pentru o casă

Citește și: A refuzat până acum să vorbească despre divorț! Dana Săvuică spune adevărul despre despărțirea de soțul ei

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter