Cum se menţin în formă top modelele

Publicat pe

Yoga, Pilates, jogging sau mersul pe bicicletă se află pe lista preferinţelor top modelelelor pentru a-şi păstra energia şi siluetele de vis.

 

Gigi Hadid, Miranda Kerr sau Gisele Bundchen se pregătesc continuu pentru a fi în formă la Săptămânile Modei sau la şedinţele foto. Iată-le în plină acţiune, aşa cum le-am descoperit pe paginile lor de Instagram.

 

Surorile Hadid domină lumea modelling-ului, iar top modelele ştiu cât de important este să arate perfect. Daca Bella preferă să înoate, pe sora ei mai mare şi mai cunoscută am avut surpriza să o descoperim chiar în ringul de box, unul dintre cele mai neaşteptat locuri în care Gigi s-ar fi putut afla.

 

Doutzen Kroes preferă plimbările pe bicicletă, pentru că astfel poate ieşi şi în compania soţului ei, în timp ce pentru Gisele Bundchen şedinţele de yoga sunt extem de amuzante, top modelul bucurându-se de prezenţa fiicei sale.

 

Cum se menţin în formă top modeleleCum se menţin în formă top modelele
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter