Cum se menține Cosmina Păsărin în formă, la 39 de ani: „Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani. Mănânc...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum se menține Cosmina Păsărin în formă, la 39 de ani. Asta s-au întrebat mult doamne și domnișoare de-a lungul timpului, având în vedere cât de bine arată vedeta. Prezentatoarea de la PRO TV ne-a dezvăluit adevărul în revista VIVA! de august, menționând că are aceeași greutate ca cea de la 18 ani. Vedeta de la „Vorbește lumea' nu-și impune restricții și, totuși, are o siluetă impecabilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta împlinești 40 de ani. Sunt convinsă că vârsta nu are o mare relevanță pentru tine… Și, totuși, cum te găsesc anii ăștia? Cum ești tu, la aproape 40 de ani?

Da, vârsta chiar nu are o mare relevanță pentru mine. E frumoasă tare această perioadă. La 40 de ani chiar vezi viața altfel. Devii mai sincer cu tine și, dacă știi deja cine ești, trăiești doar după propriile reguli. Îți îndrepți atenția mai mult către interiorul tău și îți exprimi cu mai mult curaj dorințele și nevoile. Înveți să te iubești mai mult și, în același timp, oferi și mai multă iubire celor din jurul tău.

Cum se menține Cosmina Păsărin în formă, la 39 de ani: „Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani. Mănânc...' / EXCLUSIVCum se menține Cosmina Păsărin în formă, la 39 de ani: „Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani. Mănânc...' / EXCLUSIV

Citește și: Cosmina Păsărin, despre greșelile făcute din iubire:„Eram prizonieră în propria relație. Gelozia și posesivitatea unui fost partener…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cosminei Păsărin:„Nu mai vrei să pierzi vremea cu persoane care nu îți fac bine' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la 41 de ani.A slăbit 23 de kilograme

Citește și: Nicole Cherry, moment stânjenitor la un concert:„Mi s-a dezvelit un sân. Eram lângă scenă și…'

Cum se menține Cosmina Păsărin în formă, la 39 de ani

Care crezi că sunt cele mai importante lecții ale vieții pe care le-ai învățat și pe care încă nu le-ai învățat?

Am învățat cât de importantă este practicarea iubirii de sine. Nu sunt încă la nivelul pe care mi-l doresc, însă am înțeles, în sfârșit, că de acolo pleacă tot și așa reușim să creștem calitatea vieții noastre. Când te iubești pe tine, ai mai multă grijă de sufletul tău, ești mai atent la deciziile pe care le iei, nu ții lângă tine oamenii care n-au o energie bună și spui întotdeauna „nu atunci când ceva nu este pe placul tău. Nu mai accepți comportamentele nepotrivite ale celor din jur și nu îți este teamă să închei legături care te fac să îți pierzi echilibrul.

Din păcate, nu sunt atât de pricepută precum aș vrea eu la gestionarea emoțiilor pe care le simt atunci când mă supără tare ceva. Mi-ar plăcea să stau cât mai puțin în aceste stări. Parcă în ultimii ani am devenit și mai sensibilă. Mă ajută, totuși, faptul că sunt, din fire, o persoană care are în dotare și mult optimism, și acest lucru este ca un buton de reset pe care apăs și reușesc să-mi revin.

Bineînțeles, fac mereu tot posibilul să ies din acele stări, să stau cât mai puțin în ele, să accept că felul în care răspund în fața unei situații deranjante îmi aparține în totalitate, însă întâmpin câteodată dificultăți în a manevra cu ușurință acest tip de gândire care, de altfel, este foarte sănătos.

„Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani'

Cum te menții la greutatea de… probabil 45 de kilograme, hahaha!? Ai un plan alimentar de care te ții, alimente pe care le eviți, faci sport?

Nu am 45 kg, am chiar 56-57 kg. Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani. În perioadele în care muncesc mult și sunt obosită, stresată, pierd un kilogram sau chiar două, însă le pun repede la loc după ce revin la programul normal de odihnă.

Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă. Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac. Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac. Acum, de exemplu, nu mă aflu într-o perioadă în care fac sport.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Tiberiu Arsene, Pro TV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter